söndag 6 juli 2008

Nästa lördag är det dags!

Då visar det sig vilka de nya DT-medlemmarna på Nook blir... Det är nervöst! Jag brukar inte söka DT-platser när de utannonseras, men här kunde jag inte låta bli. Det får bära eller brista helt enkelt!!!
Jag har gjort två ATC kort till en utmaning, men det är inte riktigt min grej känns det som. Jag tycker att det är riktigt kul och inspirerande att titta på andras men själv ska jag hålla mig till annat!

Ja ni ser ju själva hur det blev... Jag vet inte vad det är som gör att jag tycker det blir så jobbigt med dessa! Formatet kanske? Jag vill ha lite större ytor att jobba på... Men, men det är ju inget man måste göra, nu har jag iaf provat på det och vet att jag inte är så förtjust i det :o)Ha det gott!!!!
//Ewonne

5 kommentarer:

Fiffi sa...

SNYGGT blev det i alla fall, även om du själv kanske inte kände dig bekväm med det. I mina ögon ser de superproffsiga ut!

ScräpEmma sa...

...håller med föregående inlägg!!! Syns då inte att det inte är din grej...de är hur bra som helst!
Spännande med nästa lördag....:-D

Linda sa...

Jag ääälskade dina ATCer!! Själv har jag inte lyckats få till nåt än, är rätt oinspirerad och känner att det inte är min grej..men snart så :P Speciellt när det finns så mycket fint att inspireras av :)

Evelina sa...

Nämen?! De är ju HELT UNDERBARA! Slutsnackat!! :D

Linda - www.knorrigt.com sa...

Klart vi ser själva hur det blev - hur snyggt som helst alltså! :)