onsdag 23 juli 2008

En till DT-layout!

Fick jag ur mig igår!!! Måste får säga att det är lite småjobbigt när man inte kan slänga på en massa bling och dekos som jag är van att göra ;) Men den blev väl ok ändå hoppas jag!!!
Allt utom den vita cardstocken, ink och pennor är från kitet!

Another DT-layout was made yesterday! I must say that I think it's a bit difficult not to be able to use a lot of bling and embellishment, that I'm used to do ;) But I guessed it turned out ok anyway!! Everything except the white CS, the ink and pens, are from the kit!

Fick faktiskt en idé nyss om en layout, som kan bli lite mer lik det jag brukar göra, men den får vänta tills jag kommer hem ikväll. För nu måste jag jobba lite igen!

Actually I just got an idea of how to make a layout that looks more like the ones I usually do, but it will have to wait until I get home tonight. Because now I have to continue working!

//Ewonne

8 kommentarer:

Ellen sa...

Verkligen snyggt! Och jag måste säga att jag är riktigt förtjust i det där äppelpappret!

Linda - www.knorrigt.com sa...

Den är jättesnygg! :) Känner igen mig i det du skriver, jag har samma svårighet med StämpelStudion. Ibland kan jag sitta och titta på mina egna saker och tänka att "så fint det kunde ha blivit med allt det där på". Haha, men det är bra med utmaningar!

Carcol sa...

Den är snygg precis som allt annat du gör! Och jag har också en massa NY-bilder att scrappa så "Big Apple"-grejen kommer att bli liftad serru :P

/Carina

Jennie {Deleelsia} sa...

Mycket mer än okej. Superläcker ju.

petra/paradise sa...

sjukt fin och påhittig lo!! =D
SÅ snyggt med äpplet i trädet! ;)
*tihii*
Tusen tack för dina söta ord inne hos mej! *glad*
kram Petra

Anonym sa...

Superfint!!

/Anne

maxell sa...

Vilken klockren tolkning av äppelpappret inkl äppelträdet med äpple.Å piffigt värre med prickarna runt kanterna som nästan går i landets färg.

Evelina sa...

Sååå läckert!!