fredag 18 juli 2008

Layout time!

Jepp jag har lyckats få ihop en idag!!! Undrar vad jag hade gjort på senare tid om det inte varit för Zarah och hennes skisser??? Detta var till en av utmaningarna inne på Nooks VC och även om jag inte kan vinna några priser så är det kul att delta iaf! Det är ett foto på mig som liten tillsammans med morfar ♥

Yes, I did one today!! I wonder what I would have done lately if it weren't for Zarah and her sketches??? This one I made for one of the challenges at Nooks VC and even if I can't win anything it's still fun to participate! It's a photo of me as a child with my granddad ♥

//Ewonne

10 kommentarer:

Anonym sa...

Men åh.. vilken härlig och jätte fin LO... den tar mig verkligen bort från datan för en stund när man tittar på den . Du har verkligen fått in den gamla stilen med gillar jag jätte mycket. fint med de råsa bling stenarna med!

Zarah sa...

Vad goooo du är!!!
*kram*

LOn är helt fenomenalt superfantastisk. Som du!!

netha sa...

Denna layout var urfin med många fina detaljer.
Ha en bra helg

tiina38 sa...

This is beautiful scrap page. Flowers are nice!!

Tiina

LillBlomman sa...

Shit så vacker, jag svimmar! Så fint att du satt små blingisar på bradsen och spetslagren, galet fint!!! Men vad jag svamlar!! Du é så bra!! Kramen!

Nina sa...

LJUVLIG!! ♥

Anonym sa...

Me like! Du är superduktig!

Kram

Mette sa...

Helt underbar!!!!

Muffin sa...

Superfint!! Jösses, vad mycket fint du har lagt in under de 3 dagarna jag varit borta! Du är så produktiv och sååå duktig!!

Evelina sa...

Vad många fantastiska detaljer, vilket pillergöra! *impregnerad*