onsdag 22 augusti 2007

Väntan är olidlig!!!!

sitter här och väntar på att sillen ska dyka upp, jo jag vet att det normalt tar mer än en dag, men iaf! Ett under kunde ju ha hänt och butiken skickat supersnabbt och posten levererade ännu snabbare, DÅ kunde jag redan ha haft min sill :o)))
Men nu får jag väl vänta och se om det dyker upp något i morgon i stället! Jag kommer att få den levererad till jobb och varje gång jag ser en gul postbil svänga in så slår hjärtat ett extra slag och jag tror det är till mig de vill lämna ett paket. Men än så länge har det bara varit till något annat företag. Tänk om posten gjort fel!!! Så sillen står hos någon annan som absolut inte har någon aning om vad det är för något!
Men risken är väl inte allt för stor, så jag får snällt vänta några dagar till innan den dyker upp antar jag :o)

Tills dess håller jag på att läsa in mig om hur den fungerar så att jag är beredd att bara köra igång när den väl kommer. Både på Pyssel och Scrappiz finns det mycket nyttigt att ta till sig, andra användare som redan har en sån här fin pryl och delar med sig av tips och trix. Ovärderligt är det!!!
Igår kväll gjorde jag ett litet kort! (måste scrappa mera) Det var kanske lite för rosa och sockersött men det får duga för nu, finns väl någon liten flicka nånstans som gillar rosa som kan få det ;o)
Men ha det gott så hörs vi snart igen :o))

3 kommentarer:

Emma sa...

Fint kort! Håller tummarna för att sillen dyker upp snart :o)

Elisabeth sa...

ååååå det var kjempe nydelig. jeg syns ikke det var for rosa..
god klem fra Elisabeth

Anonym sa...

Jättefint kort! Kan det bli för rosa!? Hi, hi, hi!
Kram, Trollmor