fredag 31 augusti 2007

Dålig uppdatering...

här i bloggen har det varit den senaste veckan. Har inte hittat tid till det helt enkelt. Prioriteringsmässigt har andra saker kommit före!
Jag fick ju sillen i måndags och jag har suttit och lekt med den lite nu i veckan, och hela tiden fascineras man av hur mycket det går att göra med den! Den var också otroligt enkel att använda. Jag hade läst om många som hade problem med att få den att fungera ordentligt och att det blev fnasiga kanter när man skrev ut och så. Men det håller inte jag med om, den är superenkel att använda och det blir hur fint som helst :o) Jag antar att jag har mycket kvar att lära mig om den men det ser jag bara fram emot :o)
Här kommer den första LO jag gjort med Sillen:
Jag är inte jättenöjd med den men det beror inte på sillen utan på att min inspiration helt enkelt inte finns där! Vet inte om det är för att jag känner mig lite stressad just nu, men de saker jag gör blir inte riktigt bra känner jag!

Här är en bild på sillen också för er som inte vet hur den ser ut:

Men i helgen ska jag försöka sätta mig ner och hitta inspirationen igen. Jag har så många ideér om vad jag vill göra men när jag sätter mig vid skrivbordet försvinner allt.

Nä nu får jag jobba lite igen, tog bara en liten paus för att blogga!

Ha det bra i helgen!

//Ewonne

7 kommentarer:

Zarah sa...

Helt UNDERBAR layout ju!

Lisbet sa...

Tack för att jag får titta och inspireras av din sida. Hoppas du får en härlig fortsatt fredag och scrappinghelg.

Trine sa...

Hei!
Dette er min første tur gjennom dine øyne, å det blir nok flere! Her var det masse fint! Fine LOs og kort! Takk for titten!

Elisabeth sa...

Hei vennen
åååååå den var kjempe fin den loèn som du hadde laget. Du er jo bare super flink på dette her.. Håper du også får en kjempe koselig helg og håper du får laget maaaaaasse fint.
god klem fra Elisabeth

Mahlin sa...

Vad kul att du tittade förbi min blogg och lämnade en rad..

Jag är verkligen avundssjuk på din sill! Lo: n är en skönhet! Gillar allt det vita!

monica sa...

jisses så fin layout!!! *me like*

Claudia79 sa...

Jättefin LO!! Är blomman utskuret i sillen eller en stämpel?Trevlig helg!:-)