tisdag 21 augusti 2007

En sill är på väg hit!

Ja,,,, en Silhouette då alltså! Nu har jag gått och suktat efter en sån länge och idag slog jag till och beställde en!!!! *boppar omkring*. Så för att finansiera det hela har jag nu lagt ut de QK-alfabeten jag har till försäljning! OM jag får sålt allihop så kommer jag till och med att ha tjänat på det hela :o)) *försöker intala mig själv så jag inte ska få så dåligt samvete*

Men ni lär väl bli varse när den kommer fram till mig här i bloggen ;o)

Jag gjorde ett kort igår kväll, blev inte så mycket mer gjort eftersom jag gick igenom min bloggrunda jag har i min sagefeed och det har ju blivit några stycken att gå igenom. Måste sätta mig någon kväll och sortera upp dem i olika mappar eftersom det blir så otroligt många när de ligger i samma mapp, det är scrappare och kortmakare om vartannat.
Nej lite struktur önskas detta håll!!

Have a nice, everyone!

//Ewonne

5 kommentarer:

Linda sa...

Ååå vad roligt! Grattis till ditt härliga inköp, nu får vi hålla tummarna att den kommer snabbt..annars lär du ju hinna längta ihjäl dig :P Jag suktar också efter en sill, men jag tänkte kolla den i verkligheten på mässan först..Du kommer få så kul med den :) En sill är riktigt härligt!

gunilla/nilla sa...

Här var det mycket fint att titta på. Vad duktig du är på att färglägga. Snyggt komponerade kort.
Återkommer snart igen!
Gunilla

Lisbet sa...

Hej!

Jag satt och funderade på vad jag ska hitta på ocscrappa.
Det var plötsligt TOMT i huvudet – skrämmande. Så nu är jag ute på inspirationsrunda. Ibland finns där 100 ideer men plötsligt blir det bara …..inget…..konstigt det där.

Tycker om de där mustiga höstfärgerna på ditt kort...härligt.
Ha det gott.

Elisabeth sa...

Hei hei vennen
gratulere med sill... men du hvor har du lagt ut dine alfabet? kanskje jeg har lyst på et...
kunne du sendt en mail til meg på hvilken du har og pris? bettisfa@start.no
og hvordan virker den sill? har kikket på den jeg også.. den koster jo litt da men..
vi snakkes
god klem

Elisabeth sa...

åå jeg glemte å si at kortet ditt var jo bare helt utrolig nydelig;) jeg satt i går, men de ble ikke noe fine, var liksom helt "tom" i går..
klemz