måndag 27 augusti 2007

Good and Bad!

Det goda är att min sill äntligen har dykt upp!!! *ler* Önskar arbetsdagen kunde ta slut nån gång så man får åka hem och prova den också....

Det dåliga.... Bet sönder en tand i helgen och ska till tandläkaren idag! Alla vet ju hur billigt det blir! Typiskt att det ska hända en sådan månad då Jessica fyller 15, min styvfar fyller 60 och en Egyptenresa står på programmet! Pengarna behövs alltså till annat... Men det är bara den gamla hederliga turen som slår till igen!

I helgen har jag inte hunnit pyssla mycket alls eftersom det varit renovering av Jessicas rum, men jag hann göra ett litet julkort i Lördags morse, när jag satt och väntade på att övriga familjen skulle vakna, jag var ju uppe tidigt och tvättade!! Jag har dock inte fotat det så det får jag lägga upp vid ett senare tillfälle!

Ha en bra dag :o)
//Ewonne

3 kommentarer:

Elisabeth sa...

hei hei
å så gøy med sill er kommet i hus.. gleder meg til å se hva du lager med den. Du må gi fullt referat på hvordan den virker og om den har vært et godt kjøp.. hm ja tannlege ja.. jeg har vært der i dag og det var bare å ta bilde og pusse over så det ble den nette sum av 580 kr, og jeg må tilbake for det var et lite hull der også..
gleder meg til å se kortet du har laget;)
god klem fra elisabeth

Mette sa...

Vad kul att din sill äntligen har dykt upp! Jag skulle också vilja ha en sån...
Ser framemot att få se dina skapelser med den sen.

Kram
Mette

Inger Marie sa...

Gleder meg til å se hva du kommer til å lage framover :)
Og tannlegen er ikke noe billige greier. 750 kr bare for at tannlegen skal kikke på tenna...det er rått!!

Ha en flott dag!!

Klem fra Inger Marie