lördag 25 augusti 2007

Till Ikea!

ska vi åka om några timmar. Alla i familjen ligger och sover utom jag, för jag har glädjen av att få gå upp kl 7 på morgonen för att springa i tvättstugan jag!!! Började att tvätta igår men eftersom där var så förbenat mycket tvätt så fick jag snällt se till att fortsätta idag på morgonen. Hade "turen" att det var ledigt i tvättstugan då!
Ja sen ska vi till Ikea som sagt, det är Jessicas rum som ska renoveras nu inför hennes 15årsdag den 8 september. Men hon får sina grejor lite innan. Det ska målas om, ny säng ska upp, hon ville ha nya gardiner och lite förvaringslådor! Det kan hon väl få, hon stod trots allt över en moped! Kändes inte säkert att hon skulle åka omkring på en sådan och man läser ju om hur mycket olyckor det är, nä, då är det bättre att hon får ommålat och nya möbler i present :o)
Sen när vi är hemma från Ikea - Örebro så är det bara att sätta igång att måla. Förhoppningsvis blir jag klar med det idag, så det bara är att skruva ihop sängen i morgon. Sängen är en 140 cm MALM i ek. Hon har tjatat om en stor säng hur länge som helst nu. Så det är väl lika bra att hon får en då!!!!
Igår kväll satt jag och färglade lite nya stämpelmotiv som kom under dagen igår. Jag hade köpt lite begagnade stämplar på Pyssel, så nu kan jag göra lite julkort också :o)
En LO om Fille har det blivit oxå, den gjordes i torsdags kväll när jag satt och väntade på att Janne skulle komma!Jag ska ta en bättre bild och byta ut denna, det var ganska mörkt i torsdags kväll när jag fota den!

Nä nu är det dags att springa ner i tvättstugan igen!
Ha en trevlig lördag!
//Ewonne

3 kommentarer:

Elisabeth sa...

ååå for en lekker lo.. du bare tryller frem det ene etter det andre du.. du er såååå flink
tusen takk for koselig hilsen hos meg. blir kjempe glad;) og ja det var faktisk veldig gøy å ha kurs for disse små barna, men det ble varmt en stund hi hi
klem fra elisabeth

Favvismaria sa...

hihi.. rolig LO. Snygga pilar!

Skåneland sa...

Pimp of the year!!!! Helt klart. Kram på er.....