torsdag 26 juli 2007

Snart semester :o)

Bara en dag kvar på jobb!!!! Sen har jag semester i en vecka... Ska bli jätteskönt, dels för att det är inte mycket alls att göra på jobb, så dagarna går såååååååå långsamt och så ska det bli skönt att få ligga och dra sig på morgnarna i mer än de två dagar det blir på helgerna!
Så i morgon åker jag och J till Skåne för att hämta upp barnen som redan är där nere. Sen på Lördag är det Laholm som gäller!
Nu har jag då varit förutseende nog att ta reda på vilka scrapbutiker som ligger i området så att jag kan shoppa lite. För jag tar för givet att det kommer att bli dåligt väder och då finns det inte så mycket annat att göra än att gå i affärer! Förhoppningsvis vill det övriga resesällskapet samma sak :o)

Ikväll har jag gjort färdigt en LO om morfars begravning! Det var för mörkt att fotografera den så det får jag göra efter semestern! Sen lagom till att jag skulle packa mina pysselgrejor kom jag på att jag skulle göra ett kort till kattvakten.... Så det gjorde jag, hon får alltid lite pengar för att hon ser efter lilla Oliver och det är ju lite roligare när de ligger i ett kort!
Sen skulle jag packa ihop mina grejor och då aktiverades hasselnöten en gång till denna kväll!!!! Det är min mammas och styfars bröllopsdag idag!!!! Så det var bara att sätta igång att göra ett till kort. Men efter det kunde jag inte komma på fler som skulle ha kort så DÅ kunde jag börja packa :O)
Tyvärr hann jag lägga ner dem i cellofan och det blir inget bra när man scannar kort med cellofan runt! Så det får vara...
Förresten, igår blev jag ombedd att göra Tack korten som mormor ska skicka till minne av morfars begravning. Så då gick den kvällen, det var BARA 20 st som skulle göras, men jag höll det enkelt... De känns inte riktigt färdiga men mormor får väl titta på dem och säga om det ska till något annat!

NU kommer det inte att bli lätt för mig att gå upp i morgon! Men jag ska försöka vänta ut J som kommer alldeles närsomhelst. Han var och köpte en öppen spis till mig igår som ska stå under den nya teven! Är lite nyfiken på hur det kommer att se ut :o)
Om inget annat får jag väl ta en tupplur på jobb i morgon, det är ändå ingen som märker nån skillnad :o)

Ha det gott så ses vi om lite mer än en vecka!
Förresten så sken solen här idag! Är nästan fortfarande i chocktillstånd!!!!

//Ewonne

3 kommentarer:

Malin sa...

Hoppas du får en skön semester vecka:)
Jag har oxå precis gjort färdigt en morfar LO, det hjälper att skapa!!!
Sköt om dig
Kram Malin

Mette sa...

Hoppas att du njuter av din semester!
Har du hittat på något skoj?

Kram
Mette

Lisbet sa...

Är på inspirationsturné. Tack för att du visar dina alster.