måndag 16 juli 2007

Stendött...

är det på jobb idag!!! Känns som om det kommer att bli några mycket låååååånga dagar denna vecka :) Knappt en människa så långt ögat når, och telefonen är tyst... Men det ska nog gå bra iaf :)

Så köpte vi då en ny tv i lördags!!! Det vart en 42 tums LCD, och shit vad stoooor den var. Vi fick ta ur den ur emballaget för att överhuvudtaget få in den i bilen. Trodde inte att den skulle vara så stor! Hela söndagen gick åt att få upp den på vägen, det var inte de mest pedagogiska instruktioner som medföljde upphängningsanordningen. Givetvis så har jag heller inte de verktyg som behövs när man ska sätta upp något heller, så först fick jag åka iväg och handla fasta nycklar en kvart innan affären stängde, sedan efter en stund så upptäckte vi att det inte fanns alla storlekar med, utan den vi behövde lite senare (stl12) fanns ju givetvis inte med, det fanns 8, 9, 10, 11, 13, 14 osv... Alla fanns utom 12:an, hur sannolikt är det på en skala!! Så det var bara att ringa och fråga grannarna om de hade och det hade de som tur var!
Långt om länge så fick vi upp teven på väggen och jag som inte brukar titta på tv längre, låg och slötittade i flera timmar i går ;) Men det kändes inte som man såg hela bilden utan att flacka omkring med ögonen kors och tvärs, den kanske var aningens stor för mitt vardagsrum....

Så det har inte blivit speciellt mycket pysslande i helgen, satt och gjorde lite adresskort igår morse när jag inte kunde sova, till adresswappen jag är med i, men det var nog vad pysslande det blivit! Men jag tänkte jag skulle sätta mig en stund ikväll och göra antingen något kort eller nån LO, vi får se vad det blir :o)

Tack för att ni tittade förbi!
//Ewonne

1 kommentar:

Kjellinskan sa...

Hej! :) Vet inte hur jag hamnade hos dig, tror det var via Mette.

Vi köpte också stor TV i helgen, men vår passade inte alls in hos oss, så vi ska åka tillbaka med den i dag och ev byta till en 32 tum eller behålla vår gamla... :/ Himla bra bild blir det i alla fall. :)

Jättefin sida, ska kika lite mer på den. Fina scrap-grejor.

Soliga hälsningar från Gävle