torsdag 12 juli 2007

Det närmar sig helg!

Så har snart denna veckan också gått! Det går undan, knappt man hinner med egentligen. Men det är kvällarna som går fort.... Jag kommer hem från jobb och helt plötsligt är det dags att lägga sig! Förstår inte var tiden tog vägen.... Inget nyttigt gjort heller, skulle ha städat lite men det var bara disken som fick sig en omgång :)
Nåja i morgon kommer Janne igen :) Vi går ut och käkar då, slipper jag laga mat. Men å andra sidan brukar jag inte laga mat *ooops* Jessica fixar något själv och jag ställer mig inte och lagar mat bara åt mig själva då får det bli något enkelt i stället!
Sen på lördag ska vi antagligen åka till Eskilstuna och köpa en PLATT-TV!!!! Jodå, trots allt pyssel jag "inte" köper har jag några kronor över till en ny tv!!! Så kan jag äntligen bli av med min stora entertainment möbel, som jag förvisso tycker är jättefin fortfarande, men den tar ju sån plats. Problemet är bara hur jag ska bli av med den, den väger över 150 kilo så man tar den inte över axeln direkt!! Men det blir ett senare problem, tänkte kolla runt och se om det är någon som vill ha den, då får dom den om dom bara kommer och hämtar den!
Mormor fyller 70 på tisdag, har suttit och gjort ett kort nu ikväll till henne. Jag höll mig till lite lugnare färger eftersom hon inte direkt vill fira sin dag så snart efter morfars bortgång. Men jag får se om jag skickar iväg detta eller gör något annat, har inte bestämt mig än!

Mormor är inte inne och läser bloggen så
det är riskfritt att lägga in kortet här :)

Ha det gott!
//Ewonne

3 kommentarer:

Malin sa...

Tack för dina underbara söta komentarer i min blogg. Betyder en mssa!!!
Stor kram:)

Vilket härligt kort, gröt e en sån glad färg, lyckliga mormor!

KarinSN sa...

Vilket tjusigt grönt kort, gillar det rivnaa runt ramen :-)

Favvismaria sa...

Jättefint kort! Det blir nog mormor glad att få! tycker oxå den rivna ramen är snygg!