tisdag 10 juli 2007

Jag behöver mer timmar på dygnet!!!!

Tiden räcker helt enkelt inte till för allt jag vill göra :( Dagarna går alldeles för fort! Tänk vad bra det hade varit om man hade haft denna hobby under alla de år som man gått arbetslös... Men jag hann bara precis upptäcka den och bli lite smått beroende innan första jobbet dök upp, missförstå mig inte, jag gillar mitt jobb men nu är det alldeles för lite timmar kvar på dygnet känns det som!!!!

Men men, lite hinner man ju med iaf. Ytterligare en lo har sett dagens ljus och nu har jag bara en skiss kvar av Zarah att jobba med :( Hade en liten scrapsvacka precis innan men nu går det som en dans igen!

Dagens alster;

Ha det gott alla!!!

//Ewonne

6 kommentarer:

KarinSN sa...

Superfint! Så bra det röda BG pappret funkar som bakgrund till Kina. Mmm, jag har tur jag som har den här hobbyn att djupdyka i nu när jag går hemma på dagarna. Vad skulle jag göra annars? Titta på TV? Nä, jag pysslar hellre :-)

Katja sa...

Vilken härlig lo med varma inbjudande färger. Så snyggt alfabetet är som du använt.

Kram Katja

Mette sa...

Såååå fin!
Gillar verkligen färgerna som du har använt! Passar perfekt till en layout från Kina!

Kram
Mette

ditt allt i allo sa...

man kan förnimma känslan att vara tillbaka igen...

Mette sa...

Du frågade ang pappret i min layout... Jag antar att du menar det som går i grönt... Nu var det den sista lilla biten jag hade kvar av just det pappret... Men jag tror att det är från Basic Grey - Blitzen och heter Wonderland...

Kram
Mette

Lisbet sa...

Så vacker layout. Finner inga ord. Var själv i Kina i feb.

Tack för att jag fick se dem.
Får jag länka min sida till dig?