söndag 21 juni 2009

Lite pysslat har det blivit!


Det här kortet blev till när jag skulle visa Sara på studiecirkeln hur man stämplade, målade stämpelmotiv och monterade ihop ett kort! Så roligt det är med entusiastiska deltagare som verkligen vill lära sig det här med kortmakeri och scrapbooking! Tusen frågor ställdes och det var mig ett sant nöje att besvara dem! Kortet tog knappt 45 min att göra inkl, färgläggning!!! Hur ofta händer det??? Fast det blev lite, "tänk inte, bara gör" och då går det ju snabbare!
Ser fram emot nästa träff!!

Jag sitter och jobbar på några fler grejor, fast det är till DT-uppdrag som ännu inte är officiellt, men om en vecka ungefär får jag berätta vad det är!

Sen har jag en idé till, det är en minialbums-idé, fast jag filar fortfarande på hur jag ska få det att bli så litet som möjligt... Ursprungstanken kommer inte att fungera har jag redan konstaterat, fast jag kommer nog snart på något!!!

Nu är det dags att gå ut att steka mig en omelett! Fast jag vet inte vad jag ska ha till så det får väl bli en räd i kylen!!!

7 kommentarer:

eba sa...

Åh, det var nydelig! Helt utrolig at det var så raskt å lage! Elsker det motivet, btw!

Linda - www.knorrigt.com sa...

Det är jättefint! :)

Nilla sa...

Fantastiskt kort, Ewonne! Nallen är sååå söt! Cykla till affären alldeles nyss och fyllde på mitt kylskåp, har verkligen kommit in i semester svängen! Smaklig måltid!Kram Nilla

Pia sa...

sååå smukt kort, dejlige farver

hannahoj sa...

Vilket underbart kort!

Dawn sa...

Hi Ewonne

Beautiful colouring - love it

Lotta sa...

Ljuvligt kort....så sött det blev med nallen åxå....Du är lika duktig som alltid!!!

Ha det bara, kram