fredag 19 juni 2009

Glad Midsommar...

alla där ute!!!


Själv har jag haft en bra dag i ensamhet här hemma! Jag har scrappat lite, suttit lite vid datorn, lagat mat och haft det allmänt skönt *ler* Sov t.o.m en stund på eftermiddagen!
För min del är midsommar ett överskattat nöje och det finns inget jag saknar med att inte fira den! Jag tycker varken om snaps eller färskpotatis! Sillen och jordgubbarna, som jag gillar, kan jag äta ändå! Fast idag har det inte blivit varken det ena eller det andra! Fast jag har ätit gott iaf :)

I morgon är det första vägdagen för mig sedan jag började med GI! Fast det kommer inte att ha gått en full vecka när jag väger mig, eftersom jag har bytt dag, från måndag till lördag! Så denna gången blir det bara 5 dagar mellan vägningarna, men det kan ju vara skoj att se hur det går iaf!

Men nu ska jag ut på nätet och leta lite recept, så jag har något roligt att laga till middag i morgon!

2 kommentarer:

Alien Bling sa...

Det är så himla inspirerande att läsa om din 'route' till 67 kg, nu idag har jag verkligen varit olydig och frossat i allehanda fettiga saker (dock var jag duktig och gav bort maränger, glass och chokladsås till syrran så jag inte slänger i mig det som jag brukar om sånt finns hemma).
Om du vill får du jättegärna lägga upp lite recept på GI-mat så en sån som jag kanske också kan fixa nått! ;D
Men det är kanske svårt att fixa vegetariskt? Någon av de populära dieterna är väl nästan helt baserat på kött har jag för mig.

Slutsvamlat! Lycka till med viktnedgången! :D

Sara sa...

Tack detsamma!!