lördag 20 juni 2009

Ingen huvudvärk här....

idag! Det är ganska skönt att vara en av de få som inte vaknar upp med huvudvärk och illamående på midsommardagen *ler*.

Har hunnit få i mig lite frukost nu på morgonen, och ska sätta mig och göra färdigt en layout och ett kort som jag inte hann göra färdiga på studiecirkeln i torsdags! Sen ska jag försöka hitta en affär som är öppen idag, då jag hade tänkt att göra fyllda paprikor till middag idag, och måste ha färs till det!

Första vägningen efter 5 dagars GI är nu gjord och det blev en nedgång på 0,5 kilo. Inte så väldigt mycket, men det är neråt på vågen och jag har ätit gott hela veckan!!! Går jag bara ner ett halvt kilo i veckan fortsättningsvis också så kommer jag att ha nått mitt mål innan vi åker till Miami och kryssningen i slutet på November!!!

(Dålig bild, tagen med mobilkameran, sorry)
Dagens frukost bestod av 1½ dl turkisk yoghurt,
en halv dl hallon och blåbär (frusna, osockrade) och lite
pinjekärnor och linfrö. Smakar väldigt gott och friskt!

3 kommentarer:

Annelie Maddock sa...

Hej vad kul att hitta hit! Jag ar en srapgalen svenska boende pa Nya Zeeland! Hittade hit via Little Shop of Sketches forstas, men brukar inte hanga dar da jag ar DT medlem pa ett par "konkurrerande" siter pa NZ. ALSKAR Dina alster och Din stil, sa hit kommer jag igen. Hoppas Din midsommardag blir fantastisk, och lycka till med Ditt viktprojekt!

FannyDesigns sa...

Ser jättegott ut!! Du har något att hämta i min Blogg!

Kram
Susanne

Alien Bling sa...

mums så gott det såg ut, som efterrätt. :D