torsdag 31 maj 2007

Fredag i morgon!

Det ska bli skönt med helg... Det vart två övertider denna vecka på jobb denna vecka så det ska bli skönt att vila upp sig i helgen! Fast vila vet jag inte om det blir, vi ska till Linköping och shoppa på lördag, äntligen ska jag få köpa mig en cykel!!!! Men på söndag kan jag vila :)

Idag fick jag faktiskt en LO scrappad. Är medlem i ett amerikanskt forum (Creativ Scrap Shack) där de har en stor tävling just nu. Detta är första veckoutmaningen och den skulle vara uppladdad senast midnatt den 1 juni, amerikansk tid, och eftersom jag inte har någon koll på hur de ligger till tidsmässigt jämfört med oss så tog jag det säkra före det osäkra och laddade upp den idag!
Utmaningen bestod av att använda:
4 foton
knappar
chipboard
bling.

Så här blev den!Ännu en gång blev det Shanghai som det
scrappades men jag gillade verkligen att
gå omkring där bland alla neonljus!

Men nu är det dags att lägga sig om jag ska orka upp i morgon! Godnatt alla och ha en bra morgondag!


måndag 28 maj 2007

Äntligen klar med LO:n

Efter lite hjälp från tjejerna på pyssel.net fick jag då till slut färdigt den LO jag kämpat med i flera dagar!
Ni kan ju själva se skillnaden på hur den såg ut först (inlägget nedan) när jag inte var nöjd med den och hur den blev när jag kände mig klar med den!

Tack alla som kom med bra förslag!!!!

söndag 27 maj 2007

Fortfarande mors dag!

Nu lägger jag upp den LO som jag har hållt på med ett tag! Jag tror inte den är riktigt färdig än men eventuella ändringar får komma när de kommer i så fall. Men jag var tvungen att få den "nästanklar" för jag kan inte börja på något nytt annars, så funkar jag, en sak i taget!

Det känns som om något saknas, men jag vet inte vad!
Förslag någon?????

Mors Dag!

Jag blev väckt på sängen idag med kaffe, pistagebullar och blommor och presenter. Det var Fille som varit så duktig och fixat allt, hans syster låg och sov som vanligt ;)
I paketet låg det lite enfärgade papper som jag kan använda till att stansa ut till min scrapping och så fick jag två lotter, men som vanligt har man ingen tur i spel.... Så det vart ingen vinst!
Jag fick en bukett med underbara rosor också. Bilder på dem kan ni se här nedan....

Scrappingen går så där just nu, har suttit med samma LO nu i två dagar och jag kommer ingen vart alls med den... Det är en bild på mig själv som ska scrappas, det är antagligen därför det är så svårt! Det är ju så sällan man scrappar sig själv och jag vet inte riktigt vad jag ska göra med den!
Men det löser väl sig till slut antar jag!

Ha en bra dag alla mammor där ute och alla andra också förresten!

lördag 26 maj 2007


torsdag 24 maj 2007

Jag har byggt med Lego hela dagen!

Idag var det då dags för Lean Production för mig! Vi var en grupp på 7 personer från jobb, jag och 6 killar. Först var det en genomgång på ca 90 min då vi fick sitta och lyssna på vad han som höll i det hade att säga. Sedan var det dags att sätta igång.
Man fick ta över ett företag som inte gick så bra och så skulle man få det att gå bättre under dagen. Jag blev montör och fick alltså sitta och bygga med lego hela dagen. Första rundan vi körde då låg vi 175 miljoner kronor minus. Efter varje runda man körde fick man ändra på 2 saker som vi trodde skulle göra det bättre och efter fem rundor låg vi 553 miljoner kr plus!!! Vi var den bästa gruppen av 3 *boppar omkring på vardagsrumsgolvet* Jag älskar att vinna men tyvärr gör jag det allt för sällan så denna vinst var välkommen.
Summa sumarum så tyckte jag att dagen var kul trots allt, jag hade förväntat mig något mycket värre :)

Som om inte det var nog att vi vann så var jag på bolaget idag och skulle köpa en flaska vin till helgen och vad hände då??? DE FRÅGADE OM LEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hur glad blev inte jag på en skala, det är andra gången på ett halvår det händer. Ska man fylla 35 är det en ganska schysst komplimang ;)

Ingen LO scrappad denna gången, har varit för trött på kvällarna för att orka med så det blir väl till helgen istället hoppas jag!

Ha det gott och välkomna tebax!!!

tisdag 22 maj 2007

Då var det dags igen!

För en ny uppdatering i bloggen. Är det tillräckligt ofta nu söstra mi????
Jag får väl skriva om att jag var på byggmoms seminarie i Eskilstuna idag! Tråkigt men ack så viktigt, det var den tredje infon jag var på så nu ska det förhoppningsvis gå bra när det ändras till de nya reglerna den 1/7.
Det var Jennies sista dag på jobbet idag :( Vem ska man nu tjöta med???? Hoppas nu bara att hon inte behöver gå med maggen allt för länge utan att bebben kommer när den ska! Är så fruktansvärt nyfiken på vad det kommer att bli för något, då menar jag givetvis om det blir en flicka eller pojke och inget annat ;)
På torsdag ska jag delta i något som heter Leansspelet med jobbet, det är någonting som ska göra att man samarbetar bättre arbetskamrater emellan men jag har ingen aning om vad det innebär eller vad man ska göra där! Chefen deltog idag men han vägrade att säga vad det var man skulle göra så om någon som läser detta vet vad det är så skulle jag bli jätteglad om ni ville berätta det för mig :))

En ny LO har det givetvis också blivit. TV är för mig idag ett okänt begrepp! Men jag tittar faktiskt på två program fortfarande. LOST på onsdagar kl 21.00 och Grays Anatomy på söndagen vid 16.00 tiden (reprisen). Det är istället scrapping som gäller för hela slanten när jag är hemma!

Det är andra gången jag scrappar detta
foto på fille,
men ME LIKE!

söndag 20 maj 2007

Tvätt-söndag!!!

Igår var det utmaningsrally och det blev scrapping för hela slanten hela dagen! Jag lyckades hinna med 6 utmaningar, phuu.... Det syns i röran kring pysselhörnan oxå ;) Så idag är det städning som gäller och så ska jag börja tvätta kl 14, lika roligt varje gång *not*. Vad bra det hade varit om det funnits självsanerande kläder, handdukar och sängkläder!

Har inte riktigt tid att sitta och blogga så jag slänger upp de bidrag som jag tävlar med i rallyt. Så får ni hålla tummarna att det ska gå bra :)


Här skulle man lifta sin scrap-idol. Jag valde att lifta
en av Zarischkas LO:s till denna bilden på mamma!

Här skulle man följa en skiss!

Till denna fick man inte använda mönstrat papper!


Här skulle man göra sin text till dekorationer!


Här skulle man lifta en given LO!
Färgerna överensstämmer absolut inte
med verkligheten!


Och slutligen en färgutmaning där man skulle använda färgerna
svart, gul och orange!

fredag 18 maj 2007

Ledig Fredag!

Jag har fått klagomål om att jag uppdaterar bloggen alldeles för sällan så jag tar mig i kragen och skriver lite idag oxå :)
Det kändes verkligen som söndag i morse, var ledig igår och idag, så det är väl inte så konstigt kanske, förhoppningsvis går man inte upp halv sex i morgon bitti och travar iväg till jobb, för då lär jag ju bli ensam där.....
Jag var och hämtade ett jättepaket med scraptidningar, som jag köpt av en tjej på ett forum, idag och nu har jag väl att läsa hela helgen och en tid framöver...
Sedan gick jag och Fille på stan en stund, det är marknad, tivoli och öltält nu, men det är ju mest skit de säljer på marknaden här tycker jag och det enda vi handlade var 12 par strumpor för 100 kr. Det blev 6 till honom och 6 till Jessica.
Sedan har jag faktiskt hunnit med att scrappa 2 st LO: också. Varav en är till syrran om hon vill ha den. Den är på hennes söta men ack så psykotiska hund :)) Hoppas fler än jag förstår titeln på den ;)


Färgerna är inte alls som i verkligheten men
det var skumt ljus när jag fotade!

Jag gjorde en LO med Jessica som fick svara
på samma frågor som Fille gjorde på sin.

torsdag 17 maj 2007

En lat torsdag!

Idag har jag nästan inte gjort någonting och vad skönt det har varit!!! Lite scrapping har det förstås blivit och lite matlagning och disk, men jag har inte bytt om från morgonrock ännu och nu känns det som om det börjar bli lite sent för det med tanke på att klockan nu är kvart i åtta på kvällen.
Jag är långledig så jag ska inte jobba i morgon heller! Det är arbetstidsförkortning som tas ut på företaget så det är helt stängt i morgon, så fast jag är nyanställd så får jag oxå ledigt med betalning och då är det ju ännu skönare att vara ledig när man vet att man får betalt för det!!!

Tänkte jag skulle uppdatera lite i bloggen, eftersom jag har faktiskt scrappat den senaste tiden men jag har inte fotograferat det jag gjort, men idag fick jag tummarna loss och här är mina senaste skapelser :)

Syrran ville att jag skulle scrappa en bild på hennes heltokiga hund, och här är resultatet! Förresten Grattis i efterskott Söstra mi! (Hon blev hela 32 igår)

Är inte helt säker på att den är riktigt klar än men det får
väl mogna fram i så fall!

Här har jag ställt lite frågor till Fille som blev en LO om hur
han är idag, kan va kul att ha när han är vuxen!

Ett par fina bilder på en kvällshimmel i Maj!

En häftig bild på en morgonhimmel i Mars!

Denna gjorde jag till en annonsutmaning på Scrappiz
men var lite för sent ute så jag bidrog aldrig!

onsdag 9 maj 2007

Nu rinner tiden ännu fortare !!!

Det är ett litet tag sedan jag uppdaterade nu, men det känns som om tiden inte räcker till och man har alldeles för mycket att tänka på :( och alldeles för mycket att göra, även om det kanske inte är så mycket. Men helst ska allt man gör gå fort när man kommer hem från jobb, så att det blir en liten stund över på kvällen att pyssla på!

Nu har Janne och jag äntligen lyckats komma överens om en tapet som jag ska ha som fondvägg i vardagsrummet. Det är på samma vägg som jag har min scraphörna så antagligen kommer tapeten inte synas iaf när jag fått upp alla hyllor och dylikt som jag måste ha där till mina scrapsaker. Mycket börjar det att bli och inte blir det mindre med tiden :)
Så förhoppningsvis kommer tapeterna med när Janne kommer på fredag, affären sade att de skulle ha kommit tills dess och jag hoppas verkligen det för sedan dröjer det ett tag innan Janne kommer igen och då får jag vänta så länge innan jag får dem!!!

På jobb är det mycket just nu! Trots allt är det ju 18 månader sedan jag slutade där sist, så lite har ju trillat bort, måste jag erkänna, men jag känner att det mesta sitter där fortfarande och det som inte gör det kommer tillbaka väldigt snabbt. Men det ringer konstant i telefonen där och man blir avbruten mest hela tiden i det man gör och det gör ju inte saken lättare så här i början! Men jag är glad att jag fick jobbet och jag trivs väldigt bra där! Allra helst efter jag fick en lön långt över vad jag hade väntat mig :)

Jag har hunnit scrappa ett par LO men inte fotograferat dem än så det får jag göra vid tillfälle och sedan lägger jag upp dem så ni kan se!

Ha det gott!!!

onsdag 2 maj 2007

Tiden bara rinner iväg....

Dagarna går ju sanslöst fort! Hinner inte med någonting känns det som, inte på vardagarna i alla fall. När man är klar med allt som ska göras efter jobb så är kl åtta på kvällen och då börjar man känna sig ganska mör.... Men det betyder väl samtidigt att man har ganska kul, för tiden går ju väldigt långsamt när man har det tråkigt så jag får väl vara nöjd ändå. Fast det hade ju varit kul att kunna ägna sig åt sin hobby lite mer.

Nåja... en LO blev klar i går kväll och nu ikväll fotograferade jag den!

Ytterligare en LO på mig som bebis...

Men nu ska jag se om jag ändå inte hinner scrappa en liten stund innan det är dags för Lost, och sedan är det väl nästan läggdax!

Ha det bra gott folk och tack för titten!

tisdag 1 maj 2007

1 maj är INTE kul!!!

För jag menar, hur kul är det att bli väckt kl 8 en morgon när man är ledig genom att trummor skallar genom hela rummet? Inte är det så heller att de bara går förbi mitt sovrum, nej.... då ska de stå och hålla en konsert på 15-20 min så det är helt omöjligt att somna om oxå. Sedan när man har gett upp och går upp för att göra sig en kopp kaffe, DÅ går dom sin väg :(( Men jag hann knäppa en bild först på dem...

1 Maj tåget

Fille började träna fotboll igår, och givetvis var jag tvungen då att dokumentera hans första fotbolls-skada....
Kraftig fotbollsskada ;)

Här är den LO:n jag blev färdig med i Söndags. Blev inte av att jag fotograferade den förrns i morse.... Detta var ju några år sedan!

Jessica har ju börjat tjata om att hon vill ha moppe nu när hon blir 15 i september. Hon har redan börjat träna på att använda hjälmen i fall det nu skulle bli så att hon får en!

Jessica på cykel med moppehjälm :)