tisdag 22 maj 2007

Då var det dags igen!

För en ny uppdatering i bloggen. Är det tillräckligt ofta nu söstra mi????
Jag får väl skriva om att jag var på byggmoms seminarie i Eskilstuna idag! Tråkigt men ack så viktigt, det var den tredje infon jag var på så nu ska det förhoppningsvis gå bra när det ändras till de nya reglerna den 1/7.
Det var Jennies sista dag på jobbet idag :( Vem ska man nu tjöta med???? Hoppas nu bara att hon inte behöver gå med maggen allt för länge utan att bebben kommer när den ska! Är så fruktansvärt nyfiken på vad det kommer att bli för något, då menar jag givetvis om det blir en flicka eller pojke och inget annat ;)
På torsdag ska jag delta i något som heter Leansspelet med jobbet, det är någonting som ska göra att man samarbetar bättre arbetskamrater emellan men jag har ingen aning om vad det innebär eller vad man ska göra där! Chefen deltog idag men han vägrade att säga vad det var man skulle göra så om någon som läser detta vet vad det är så skulle jag bli jätteglad om ni ville berätta det för mig :))

En ny LO har det givetvis också blivit. TV är för mig idag ett okänt begrepp! Men jag tittar faktiskt på två program fortfarande. LOST på onsdagar kl 21.00 och Grays Anatomy på söndagen vid 16.00 tiden (reprisen). Det är istället scrapping som gäller för hela slanten när jag är hemma!

Det är andra gången jag scrappar detta
foto på fille,
men ME LIKE!

4 kommentarer:

Mette sa...

Vilket underbart kort som du har gjort en jättefin layout av!

Kram
Mette

Skåneland sa...

ja du har skärpt till dig med uppdateringen. tur för dig!!

Skåneland (igen) sa...

Fille e så gullig.....

jr sa...

bakom dessa blåa ögon döljer sig ett genialiskt vass hjärna.man skulle kunna tro man var hans biologiska far.