torsdag 24 maj 2007

Jag har byggt med Lego hela dagen!

Idag var det då dags för Lean Production för mig! Vi var en grupp på 7 personer från jobb, jag och 6 killar. Först var det en genomgång på ca 90 min då vi fick sitta och lyssna på vad han som höll i det hade att säga. Sedan var det dags att sätta igång.
Man fick ta över ett företag som inte gick så bra och så skulle man få det att gå bättre under dagen. Jag blev montör och fick alltså sitta och bygga med lego hela dagen. Första rundan vi körde då låg vi 175 miljoner kronor minus. Efter varje runda man körde fick man ändra på 2 saker som vi trodde skulle göra det bättre och efter fem rundor låg vi 553 miljoner kr plus!!! Vi var den bästa gruppen av 3 *boppar omkring på vardagsrumsgolvet* Jag älskar att vinna men tyvärr gör jag det allt för sällan så denna vinst var välkommen.
Summa sumarum så tyckte jag att dagen var kul trots allt, jag hade förväntat mig något mycket värre :)

Som om inte det var nog att vi vann så var jag på bolaget idag och skulle köpa en flaska vin till helgen och vad hände då??? DE FRÅGADE OM LEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hur glad blev inte jag på en skala, det är andra gången på ett halvår det händer. Ska man fylla 35 är det en ganska schysst komplimang ;)

Ingen LO scrappad denna gången, har varit för trött på kvällarna för att orka med så det blir väl till helgen istället hoppas jag!

Ha det gott och välkomna tebax!!!

1 kommentar:

Mavatrordu sa...

Dom har sån tur som har en skåning med i sitt lag...... Det kan ju inte bli annat än utklassning....
stora kramen på er.