onsdag 9 maj 2007

Nu rinner tiden ännu fortare !!!

Det är ett litet tag sedan jag uppdaterade nu, men det känns som om tiden inte räcker till och man har alldeles för mycket att tänka på :( och alldeles för mycket att göra, även om det kanske inte är så mycket. Men helst ska allt man gör gå fort när man kommer hem från jobb, så att det blir en liten stund över på kvällen att pyssla på!

Nu har Janne och jag äntligen lyckats komma överens om en tapet som jag ska ha som fondvägg i vardagsrummet. Det är på samma vägg som jag har min scraphörna så antagligen kommer tapeten inte synas iaf när jag fått upp alla hyllor och dylikt som jag måste ha där till mina scrapsaker. Mycket börjar det att bli och inte blir det mindre med tiden :)
Så förhoppningsvis kommer tapeterna med när Janne kommer på fredag, affären sade att de skulle ha kommit tills dess och jag hoppas verkligen det för sedan dröjer det ett tag innan Janne kommer igen och då får jag vänta så länge innan jag får dem!!!

På jobb är det mycket just nu! Trots allt är det ju 18 månader sedan jag slutade där sist, så lite har ju trillat bort, måste jag erkänna, men jag känner att det mesta sitter där fortfarande och det som inte gör det kommer tillbaka väldigt snabbt. Men det ringer konstant i telefonen där och man blir avbruten mest hela tiden i det man gör och det gör ju inte saken lättare så här i början! Men jag är glad att jag fick jobbet och jag trivs väldigt bra där! Allra helst efter jag fick en lön långt över vad jag hade väntat mig :)

Jag har hunnit scrappa ett par LO men inte fotograferat dem än så det får jag göra vid tillfälle och sedan lägger jag upp dem så ni kan se!

Ha det gott!!!

1 kommentar:

Not so gnällig sa...

Ah vad synd om det är om dig då. För den lönen ska du jobba!!! Kom med dig när du får gå o lyssna och svara på samma fråga om och om och om igen och vara tvingad att svara lika trevligt varje gång..... praktiskt taget GRATIS. Jaja vissa vet inte hur bra dom har det.
Kram på er.