tisdag 28 juli 2009

Så här bor vi för tillfället!På översta bilden ser ni det kombinerade entré/vardagsrum/kök, på bilden under är det mitt och Jannes sovrum. Av någon anledning så hade jag raderat bilderna på det rum där Filip sover, så dem får jag väl ta om vid tillfälle. Det är nybyggt och otroligt fräscht här, vi vart positivt överraskade när vi kom hit, då bilderna vi hade sett tidigare lämnade mycket åt fantasin... Inte de mest säljande bilderna, utan det var en bild på trappan som ledde upp till lägenheten som vi hade sett i princip!!
På den sista bilden ser ni stranden som vi har ungefär 3 min gångväg från lägenheten där vi bor! Inte så mycket bad blir det då det är alldeles för kallt för min del, däremot så fiskar Fille krabbor mest hela tiden, en och annan räka fastnar det i håven också, men sportslig som han är så åker de alla tillbaka i havet.

Nu har vi konsulterat diverse väderprognoser på internet och det lutar åt att vädret tillåter att det blir Marstrand för vår del! Janne tillbringade de flesta somrarna som barn där och vill gärna tillbaka när det blir tillfälle! Så förhoppningsvis blir det många fototillfällen under dagen!

1 kommentar:

Lottie sa...

What an interesting apartment - I think that the style was inspired by the bridge

Did you notice that the rooms are almost a mirror image of the bridge supports.

Love all the wood and leather.