tisdag 14 juli 2009

Grattiskort...


som jag gjorde till Cuttlebug Challenge 38, fast jag blev inte så nöjd med det så jag gjorde ett nytt, men i brist på annat så visar jag upp det i bloggen iaf.

Idag tog jag då äntligen tag i att röja i köket, och Herre Gud min skapare, vad mycket man samlar på sig. Droppen som fick bägaren att rinna över nu i helgen, var när jag inte hittade någon plats i något skåp att sätta min nya äggkokare på!!! Då har jag ändå ganska hyfsat med förvaringsmöjligheter i köket. Så idag röjdes det! Jag har än så länge fått ihop 5 sopsäckar, som är fyllda till ungefär två tredjedelar (för att jag ska orka bära ner dem i bilen) och ungefär 5 plastpåsar och tre papperspåsar fulla med skräp! Nu har jag några skåp + köpmansdisken kvar att röja ur, men det får bli i morgon, för dagens röjning har tagit ca 3½ timme och jag orkar helt enkelt inte mer.
Så på lunchen i morgon är det jag som åker till tippen, med en billast full av skräp, och sen är det bara att fortsätta när jag kommer hem :o)
Det är en härlig känsla när man öppnar skåpen nu!

6 kommentarer:

Pernilla ~Pillan~ sa...

Det är en helt underbar känsla när man får röjt och slängt saker!

ulrika_m sa...

Vilket härligt kort, gillar det massor! Färgerna, rosetten, trädet ... helt perfekt. Eftersom du skapar så vackra ting och är en inspirationskälla för mig så har jag något till dig i min blogg. Men jag behöver din adress för att kunna skicka den till dig, så du får gärna maila mig på ulrika dot macgregor at gmail dot com
Ha det så bra!

Ingalill sa...

Vilket fint kort, gillar trädet!

Sara sa...

Jättefint kort!

Vad duktig du är! Ja, eller hur känns det bra efteråt. Man känner sig nästan 10kg lättare själv också.. :)

Kram

Heidi Van Laar sa...

This is stunning Ewonne! I love the colors!

(-: Heidi

Eva sa...

WOW...another beautiful card! Love the colors and that ribbon!!!