lördag 25 juli 2009

Pysselshopping och Uddevalla!


Jepp nu sitter vi i vår hyrda bostad här i Uddevalla! På bilden ser ni Uddevallabron, en liten del av utsikten vi har, fast det är mycket bättre på riktigt :) MEN det var inte lätt att hitta hit! Vi missförstod ägaren till lägenheten vi hyr, varje gång vi ringde upp honom för att fråga efter vägen *ler*, tror han är lite trött på Tokholmare, och Skåningar just nu! Efter många om och men kom vi fram, men jag måste erkänna att en GPS står ganska högt på önskelistan just nu!!!

Lite pysselshopping har det blivit. Igår var vi på PEMA utanför Hörby, det var världens jäkla oväder, när vi skulle hoppa ur bilen så haglade det och vi satt kvar några minuter tills det värsta hade lagt sig! Sen när vi hade gått en stund där inne så slog blixten ner och det blev kolsvart! Det fanns några takfönster, men det var inte mycket man kunde se! Men jag fick iaf med mig de två puncharna och en liten förpackning stämplar därifrån!
Då gick det något bättre när vi var i Ullared idag och jag kunde besöka Panduro Outleten där :o) Hade inga större förväntningar på att hitta något, men så hade de bra pris på Prima stämplar som jag inte hade sen innan så de slog jag till på, samt lite annat smått och gott!
Vi kommer ju att vara ganska mycket i Gbg också misstänker jag och där finns det ju några pysselbutiker som kan tänkas få ett besök!

Förresten! Är det någon som vet hur man kan spendera lite tid i Göteborg en måndag kväll när männen är på fotbollsmatch??? De ska se Örgryte-Hammarby, men jag har ingen större lust att följa med, så då blir det några timmar att spendera på stan för mig! Men jag har ingen aning om vad jag ska hitta på!!! Hade det varit tidigare på dagen så kunde jag gått i affärer, men jag misstänker att det inte är så mycket öppet under matchen, mellan 19-21... Så tips emottages tacksamt!

Nu är det dags för sängen, ska förmodligen utforska Uddevalla i morgon!

7 kommentarer:

Monica sa...

En räkmacka uppe på Heaven 23 (Hotell Gothia/Svanska mässan) är ju ett måste om du är i Götet :-) Utsikt över hela stan. :-) http://www.heaven23.se/

Och om du gillar mat så har du en av Sveriges finaste mataffärer precis brevid (Ica Focus)

Det va allt jag kunde komma på just nu. Hoppas det kan vara till någon hjälp :-)

chilli sa...

vacker utsikt, bra shopping, låt lyckan alltid kommer att vara nästa!

Mill@n sa...

Välkommen till mina krokar! Bor mitt emellan Uddevalla & Göteborg, i Stenungsund närmare bestämt. Är inte inne i Gbg på kvällarna men kanske en bio kan passa bra?

mia.t sa...

På måndag kväll befinner jag mig i alla fall på Liseberg med barn och pojkvän, då är det ju Lotta Engberg och andra artister där och underhåller med musik och bingolotto...kan det locka??
Gubbarna får väl vackert vänta på er efter matchen medans ni spelar klart era lottorader eller hur ;0)

Kul att ni besöker "min stad", själv har jag en etagelägenhet vid havet precis på gränsen till Orust och 10 meter från havet....blir ni sugna på ett bad och några timmars scrap så kan ni ju kika förbi....Det är ju alltid roligt att träffa "pysslingar" IRL.

Kram mia.t

Anonym sa...

Hey! Du e jue "hemma" hos mig =) Hoppas ni har haft de fint här i stan =)

Kram missFBK/Catarina

Petraso sa...

Du kan gå på Allsången på Liseberg med Mig? Jag är där och "passar" ungarna...

Jag bor i kungälv nära snusfabriken du åker förbi...rollsbo avfarten och Bjuder gärna på fika..... Millan också......

petraso @ Live .se

FannyDesigns sa...

Så synd att jag inte är hemma nu då när det är så fint besök i stan *ler.

Kram
Susanne från Uddevalla