söndag 26 juli 2009

Lysekil....


fick celebert besök av familjen Ek-Johansson idag! Det blev bara en snabbvisit då vi inte hade så mycket växel till P-biljetten, men lite över en timme blev det. Det är så otroligt fint här på västkusten och jag skulle mycket väl kunna tänka mig att bo på denna sidan landet!

Tack till er som har lämnat förslag om vad jag kan hitta på under min "ensamtid" i Göteborg i morgon! Det är ett flertal intressanta som jag funderar på :o) Vad det blir beror väl lite på vädret i morgon...

Idag vet jag inte hur det har gått med min diet! Har blivit lite mycket kolhydrater i form av vin, tzatziki och mörk choklad! Men det är faktiskt första gången på flera månader som jag fuskar, så jag har inte dåligt samvete för det! Är det semester så är det, och det är bara att ta nya tag i morgon ;o)
Däremot vet jag inte vad jag ska göra åt mitt hår?!? Just nu ser jag ut som en hottentott, då jag inte fick med mig någon hårfön på semestern och när mitt hår får självtorka så blir det krulligt utav helskotta! Men det är bara att försöka få rätsida på det med plattången tills jag får köpt mig en fön!

Nya uppdateringar kommer i en blogg nära dig snart! Dock inte mycket pyssel, då jag inte tagit med mig något på semestern, fast jag är bra sugen måste jag erkänna, fast det är väl då bara för att jag inte har det med mig. För innan vi åkte hade jag inte mycket mojo närvarande, så det är väl bara att hoppas att suget stannar kvar tills jag kommer hem igen! Men det hade ju varit perfekt att ha något att pyssla med, framför allt nu när gubben och sonen är nere och fiskar krabbor och jag sitter kvar i lägenheten...

4 kommentarer:

jacque4u2c sa...

Just so tranquil!

Wildärtan sa...

Det kan va smart att ha lämnat pysslet hemma - jag tror du återfinner din mojo då!

Pam sa...

I Love everything you make-all beautiful!!

Anonym sa...

Gud så fina bilder. Jag längtar mig sjuk till Sverige ibland.
Hälsningar från ett tokvarmt Italien.
Minna