onsdag 25 mars 2009

So yesterday....


This "spikmatta" (can't find the english word for it!!! *edit Malin told me it's called a bed of nails) arrived on my doorstep and I so enjoy lying on it! It calms me down and makes me relax! And yesterday when I went to bed to watch Lost, I was lying on it during the whole show, and after that I slept like a baby!
This is doing wonders for me ♥

7 kommentarer:

MalinL sa...

Det är några på jobbet som har en sån och jag blir själv mer och mer sugen.. Förresten, den engelska motsvarigheten till spikmatta är "bed of nails"..

Wildärtan sa...

Var placerar du den då? Mage? Axlar? Rygg? Jag har oxå fått prova sån på magen.... jag kände mig mer bortdomnad än behagligt avslappnad, så att säga:-)

Alien Bling sa...

Jag måste nog skaffa en sån, jag har fått rådet från flera håll och bara hört positivt!

Cazzy sa...

That sounds so painful to lay on, I will look for it to find out more though!

Cazzy x

Wildärtan sa...

Jag har legat på mage med spikmattan mot magen och samtidigt blivit masserad på rygg och axlar. Det gör ont! Ditt sätt låter ju bättre:-)

Kazan Clark sa...

I have never eva seen anything like this except on some old Eastern movies which usually involved snake charmers *lol* My question is how do you get off? I am sure if must feel really really amazing - but no snuggling on it with hubby I bet ;)

Anonym sa...

Åh, har du också provat en sån?! Den är fantastisk, eller hur? Har fått låna den ett par ggr. av mina föräldrar och visst gör det ont när man nyss lagt sig på den men det går snabbt över till att kännas varmt och behagligt och jag har faktiskt också sovit bättre!
Har fått något, något mindre värk men för att det ska bli bättre så behövs det nog att man använt den ett antal flera ggr. Skönt att stå på den också för blodcirkulationen och för zonterapi, men inte barfota, det för j....gt ont!!!

Fin signatur du har, men undrar en sak; hur har du fått bort ramen runt ditt namn och en vit bakgrund? För mig blir bakgrunden svart och en ram runtom, suck!!! Har dock en annan nu men den är det fortfarande en ram runt, vill ha bort den!!!
Ha en underbar dag!
KRAM Susanne