fredag 3 oktober 2008

Resultatet av en pysselträff...

tänkte jag visa er nu. Jag var och träffade en massa pysslingar i lilla Kolbäck i lördags. Gjorde 6 stycken tags till en swapp som jag är med i på Nook, men de var lite för stora kände jag när jag kom hem, så jag har modifierat dem nu så de har blivit julkort i stället! Använde mig av God Jul stämpeln från Inkido... Jag tänkte visa er ett par stycken idag och de andra kommer vid ett senare tillfälle.

The result of a crop that I attended last Saturday am I about to show you now. I did 6 x-mas tags for a swap that I'm in at the Nook, but I felt that they were a little to big, they're 6x4 inches, so I've made them in to christmas cards after that. And I thought I'd show you a couple today and the rest will come a little bit later!

Mitt Oktober kit från Nook landade här idag! Lite sent men det var för att jag hade beställt ett add-on paket och leveransen till det var sen. Men nu är det här och i morgon ska jag sätta mig ner och scrappa med det!!

My Oct kit from the Nook arrived at my place today, a little bit late since they had some delivery problems with the add-ons, that I ordered, from the manufacturer, but it's so worth the wait! And tomorrow I'm sitting down and just scrap away with it!

//Ewonne

10 kommentarer:

Jozebelle sa...

Jättehärliga julkort!!!

Du du har väl inte glömt Haloweenswappen på Allt om scrap, Minelle väntar på paketen från dej nämligen!!!

Kramizar Ann-Marie (Jozebelle)

Linda - www.knorrigt.com sa...

Såååå fint, verkligen underbara!

Trevlig helg! Kramar

anna.h sa...

Såå jättefina!!

Zarah sa...

HELT fantastiska - som alltid när det kommer från dina makalösa händer! *kram*

Emily sa...

Åhh vilka otroligt fina kort! De är underbara!! Hur får du så fina fransar på dina papperskanter? Skalpell? Och den röda stjärnan på översta kortet, vart är den ifrån? Kram!

Karin sa...

Ohhhh, så mycket vackert du gjort! När jag ser alla dina vackra julalster vill jag bara plocka fram julstämplarna och börja!!! Tack för inspirationen!
Kram

Evelina sa...

Wunderbar! *dreglar*

Liza sa...

Mycket vackra och stämningsfulla kort Ewonne! :)

Nina sa...

Sååå fina - det översta är gudomligt vackert!!

MonicaO sa...

Tack för kommentaren i min blogg.
Måste säga ock erkänna att jag är och hämtar massor utav inspiration i din blogg ofta.

Kram Monica