söndag 29 april 2007

Jag hann faktiskt scrappa idag oxå!

Fast jag hade tvättid och mat skulle lagas hann jag med att scrappa idag oxå! Först blev det en till Scrappiz CC och sedan gjorde jag en annan och jag har faktiskt börjat med en tredje, men den kommer jag att få fortsätta med i morgon.

Här är mitt sista tävlingsbidrag:

Man skulle ha färgstänk med på LO;n men annars var det valfritt.

Jag får fotografera den senaste LO:n jag var färdig med i morgon eftersom ljuset inte räcker till nu på kvällen, det blir tillräckligt dåliga bilder iaf....
Men jag återkommer alldeles snart med nytt!

Upptäckte precis att jag blivit publicerad i Scraputmaningens blog!!! Yeah..... Det var min Wildlife in hainan som visas upp där *dansar omkring* Det var ju roligt!!!!

Ha det bra och tack för titten!

5 nya LO:s

Det blev hela 5 stycken LO:s till CC igår. Det var jättekul och inspirationen bara flödade....

Först så var det en LO, där man skulle ha med häftklamrar, något vågigt
ett hjärta och något sytt, jag sydde hjärtat och gjorde
två flugor på smällen :)

Sedan skulle man göra en färgstark LO. Här passade jag på
att använda papper som normalt sett inte blir
använda av mig!

Här skulle det användas stämplar! Jag stämplade
rubriken och fotohörnen.

Här skulle man använda minst 6 st spillbits-papper.
Jag lyckades få ihop 7!

Och till denna fick man en skiss att följa!

Jag har några utmaningar kvar, men jag får se hur många jag hinner med idag, eftersom jag ska tvätta oxå!

lördag 28 april 2007

Nu ska det cybercroppas ;)

Idag och i morgon är det Cybercrop på Scrappiz så det är scrapping som gäller hela helgen. Sen får man väl se om man blir så nöjd med något att man lägger upp det som tävlingsbidrag men jag ska i alla fall vara med så långt jag har idéer och ork!

Första veckan på Teknikservice har gått bra! Det kändes nästan som om det var igår man slutade :) Sen är det bara att hoppas att det kommer att gå lika bra när Jennie väl slutar. Men det är klart hon är ju aldrig mer än ett telefonsamtal iväg, och förhoppningsvis kommer hon och hälsar på ofta med den lilla bebben... Ska bli så roligt att få se vad det blir.

onsdag 25 april 2007

Jag är ett geni ;))

Surfade runt lite och hittade på en av bloggarna jag brukar läsa, ett IQ-test. Då var jag tvungen att testa hur man ligger till egentligen! Och jag är ett geni så sant som det är sagt!!!! Nu finns det bevis oxå för det!!! Trots att det var på engelska gick det ju bra!
Här är resultatet!!!!
Här är adressen om ni vill testa er själv - www.testriffic.com/iq/

En ny LO har jag oxå hunnit med. Ett bidrag till Scrappiz stora vår och sommartävling. Får väl se hur det går med det! Ångrar att jag klämde dit de svarta snirklarna i hörnet men kunde inte göra så mycket åt det när jag upptäckte att jag inte var nöjd!

Det är Fille som blivit scrappad igen! Alla knapparna på bilden har jag stansat ut och bilden är manipulerad i Photoshop!


lördag 21 april 2007

Dagen efter!

Igår var en händelserik dag!
1. Jag och Janne firade 7 år!!!!
2. Det var sista dagen på bygget!
Så på måndag är det Teknikservice som gäller!

På kvällen igår var jag, Janne och Filip ute och käkade på restaurangen Rhodos. Det var riktigt gott, alla tre var nöjda med vad vi hade beställt. Till maten delade jag och Janne en flaska vin och till efterrätt tog vi varsin Strawberry Daquiri, den var oxå god, lite sur till en början men sedan blev det gott ;) Fille tog lite bilder på mig och Janne när vi kommit hem och idag har jag suttit och gjort en LO om vårt jubileum. Annars har det bara varit lugnt under dagen, men i morgon bitti kommer jag att få gå upp tidigt eftersom jag ska tvätta kl 07.00. Så det blir väl att lägga sig tidigt ikväll!

Tiden har verkligen gått fort!

torsdag 19 april 2007

En riktigt rolig dag på jobb! + En ny LO

Eller jobb och jobb... Rörde inte så mycket som en skruv idag :) Det började med att ingen hade någon lust att gå ut och jobba i det riktigt tråkiga väder som var idag. Kallt, regnigt och ruggigt. Så vi drack väl kaffe tills kl 8 och sedan plockade basen in allihop i bussen och så körde vi in till stan igen. Körde lite ärenden och sedan beslöt vi oss för att överraska en av killarna, som slutade hos oss för några veckor sedan, med ett litet morgonbesök! Han låg och sov när vi kom men dörren var öppen så vi klampade in, och man kan väl lugnt säga att han blev överraskad över att se 5 st byggnadsarbetare komma intravandes och väcka honom!!!! Men vi stannade väl där i någon timme och när vi kom tillbaka till bygget hade vi missat frukosten med en timme nästan ;).
Efter frukosten hade lusten att jobba fortfarande inte kommit tillbaka, så vi stod och funderade över vart vi kunde åka och göra ett "studiebesök". Olika byggen och såna förslag, men så kläckte nedanstående idéen om att vi kunde ju åka till det nya Bauhaus i Norrköping och det möttes ju av glada medhåll. Basen smet iväg en kort stund och sedan fick vi beskedet att det skulle bli Norrköping. Han hade fått klartecken att åka dit med oss, eftersom vi varit så duktiga tidigare och vi låg före i tidsplanen.
Väl i Norrköping så gick vi faktiskt in på Bauhaus, men vi stannade inte så länge... Sedan blev det lite Rusta, Jula och någon annan affär. Vi trodde att det var dags att åka hem efter det, men tji fick vi! För sedan bar det iväg till Nyköping (med någon liten avstickare på vägen) för lunch. Åt jättegott och drack en stor stark där på ett ställe som heter Oliver Twist!
Efter det började vi köra tillbaka till Katrineholm, men inte utan en liten avstickare till. Men långt om länge kom vi så hem igen!
Så man kan ju inte påstå att det varit en jobbig arbetsdag idag :)
Bara 1 dag kvar nu!

Fick färdigt en LO som jag pysslat med ett par kvällar!

Gillar själv hur jag fick till det med det stora
fotot på tornet!

tisdag 17 april 2007

Tisdag idag. Nu är det bara 3 dagar kvar på bygget! Tiden sniglar sig fram känns det som, eller det gör den faktiskt inte när jag tänker efter, snarare är det så att tiden inte riktigt vill räcka till. Men det är väl så det är när man både har jobb, barn (förvisso stora sådana men de kräver också uppmärksamhet) och hobby att försöka hinna med!
Dagarna går allt för fort...
Men det är ju bättre det än att det var som det var förr när man var arbetslös, då dagarna såg likadana ut och tiden verkligen stod stilla. Det var inte kul!

Fick ett kuvert med knappar idag som jag hade bytt till mig av en tjej på Scrappiz. Hon fick lite utstansade alfabeten av mig och skickade knappar till mig. Det var kul.
Min scrapbooking affär här i stan skulle ha fått in en leverans med nya grejor idag, så när jag kom hem rörde jag ihop lite mat, eftersom Fille var så hungrig att han nästan dog, sedan åt jag jättesnabbt. Bytte om från dammiga arbetskläder och sen snabbt ner till affären, tvärs över stan för att hinna dit innan hon stängde.... Men.... Inga grejor hade kommit idag. Så all stress för ingenting.... Men det kommer en dag i morgon också. Får väl gå dit då och se om det kommit...

Här är en LO som jag egentligen gjorde till en skisstävling på nätet, men sedan svek självförtroendet och jag lägger upp den här i stället, för vilken chans har jag egentligen mot alla de andra som skickar in???

Det är en gammal bild på Fille som blev scrappad!

söndag 15 april 2007

Söndag igen!

Sista lediga dagen, i morgon är det dags för jobbet igen. Bara 5 dagar kvar!!!! Idag måste jag nog ta och städa lite.... Var några dagar sen sist ;) och dammtussar virvlar omkring i hörnen!

Här kommer LO:n jag gjorde igår kväll!

Det är snett och vint på denna bild men rakt i verkligheten!
Förstår inte vad det är med kameran, för det är iaf inget
fel på fotografen :))

lördag 14 april 2007

Lugn Lördag!

Idag har jag bara tagit det lugnt! Var nere på Lindex för att byta jeansen som inte passade, men givetvis fanns de inte i storleken större så det fick bli ett par andra svarta byxor, men jag fick 50 kr tillbaka :)

Annars har det bara varit lugnt, fick till en LO nu på kvällen men jag kan inte fotografera den nu så jag får lägga in den i morgon när det är dagsljus....
Ska försöka scrappa lite i morgon också, jag har en massa ideér i huvudet om hur det ska se ut men jag hittar inte några foton som passar till dem. Kanske ska ge mig ut och fotografera lite...

Nu är det snart läggdags så jag rundar väl av här, får väl lägga mig i sängen och titta på TV, för sedan Janne fick Fille att bli intresserad av fotboll så är det kört för min del att få titta på den stora tv:n eftersom det alltid är någon kanal som visar nån match!!!

Ha det bra och tack för att ni tittar in!

torsdag 12 april 2007

Shoppingdag!

I dag var jag nere på "stan" efter jobb. Skulle egentligen bara gå och handla lite mat och sånt, men så såg jag att det var rea både på KappAhl och Lindex. Det var halva reapriset på Kappahl, där köpte jag ett linne och en skjorta och på Lindex hade de "ta två reaplagg, få det billigaste på köpet". Där köpte jag 2 skjortor, 1 tröja och ett par svarta jeans. Tyvärr passade inte jeansen mig när jag kom hem så jag får väl gå ner i morgon och försöka byta.
Men jag fattar inte varför de inte passade, tog samma stl som jeansen jag hade på mig (och de sitter bra) men de nya kunde jag knappt knäppa i midjan och när jag väl knäppt dem kunde jag inte andas :(

Bara 6 arbetsdagar kvar på bygget!!!!

onsdag 11 april 2007

Nyklippta!

Jag och Fille var och klippte oss idag! Jag färgade lite också.... Resultatet kan ni se nedan. Hon som klippte mig tyckte att jag skulle ha mina lockar istället för att platta håret alltid, så hon fönade fram lockarna. Men jag måste erkänna att det känns mycket konstigt....

Nu är det bara 7 dagar kvar på bygget!

Här är Fille i sin nya frissa!

Här är mina lockar :(

tisdag 10 april 2007

Jag är trött nu!!!!

Klockan är 21.45 och jag känner mig dödligt trött just nu. Hela påskhelgen lade jag mig tidigt och vaknade ganska tidigt också, men igår när jag skulle gå och lägga mig, och upp tidigt idag för att jobba, så gick det bara inte att somna, så det blev inte många timmars sömn i natt.... Men jag lyckades scrappa en LO iaf ikväll som jag blev mycket nöjd med (se nedan). När inlägget är skrivet och allt är klart med bloggen ska jag gå och lägga mig och antagligen somnar jag på en gång.... Kommer väl att missa kvällens avsnitt av American Idol (igen).

Bara 8 dagar kvar på bygget! Yeah!!!!Dagens LO! Denna gång med världens bästa band - alla kategorier!

måndag 9 april 2007

Det vart en till LO idag!

Man skulle ju nästan kunna misstänka att jag har lite att ta igen ;) Men det var ju ett tag sedan jag scrappade och det ligger hundratals foton i lådan som bara väntar på att bli scrappade så det är bara att köra. Jag fick köpt en massa cardstock för någon vecka sedan och då blir det ju också lite lättare att scrappa!

Fler goda nyheter är väl att den hemska snön nu nästan försvunnit igen *phuu*. Tack för det!

Här är det Janne och Jessica som svalkar sig i havet!
Sanden och snäckorna är hemtagna från Hainan, man
tänker på ett annat sätt sedan man började scrappa.
Man ser scrap-möjligheter med det mesta!!

Linslusen Jessica tog foto på sig själv så det
var bara att scrappa det! Jag har liftat "Lily" på
Scrappiz. Tack för inspirationen!

En ny LO och hur det ser ut efter den är gjord!!!

Denna LO gjorde jag under tiden som jag tvättade i morse!

Så här ser det ut på mitt bord när jag gjort en LO ;))

Sista lediga dagen : ( Och det snöar!!!!!

Så var det annandag påsk och i morgon är det dags att gå och jobba igen :( Men man får se det ljusa i det hela, bara 9 arbetsdagar kvar på bygget, sen är det dags för Teknikservice... Sitta på kontor igen.... Men jag slipper att ha ont i kroppen hela tiden, för det är liiite jobbigt att bära gipsskivor och dylikt hela dagarna! Men bara 9 dagar kvar....
Uppe med tuppen är man oxå denna dag eftersom det bara fanns tvättid 7 på morgonen, roligare har man ju haft, men så är det när man inte har tvättmaskin hemma, då får man ta vad som bjuds...
DET SNÖAR! NEEEEJ : ( Jag som trodde våren hade kommit för att stanna, men detta var den syn som mötte mig när jag gick upp i morse.....

Efter flera soliga dagar vill man bara gråta när man ser det :((

Hela dagen igår gick åt att göra ett minnesalbum till Janne eftersom vi firar 7-års jubileum den 20 april. Kommer att lägga upp bilder här i bloggen efter att han har fått det, man vet ju aldrig om han är inne och tittar ; )

söndag 8 april 2007

Lite LO:s som jag gjort!

Framsidan till Mitt Kinaalbum.

En båttur på floden i Shanghai


Shanghai när vi gick där på kvällen, det var skithäftigt med alla neonskyltar och hus som lystes upp!


En Dubbel LO om när vi var på Kinesiska Muren.



Denna LO talar väl egentligen för sig själv!


Här var det GO-KART för hela slanten plus lite efterfest ;)

Jessica på sitt charmigaste humör!


En lite äldre LO på "Mina Favoriter"

Jag Bloggar!!!

Ja så har då även jag en blogg! Här tänkte jag att jag kunde lägga in lite av det jag gör och vad som händer här hemma så att mina nära och kära kan hålla sig uppdaterade!