tisdag 17 april 2007

Tisdag idag. Nu är det bara 3 dagar kvar på bygget! Tiden sniglar sig fram känns det som, eller det gör den faktiskt inte när jag tänker efter, snarare är det så att tiden inte riktigt vill räcka till. Men det är väl så det är när man både har jobb, barn (förvisso stora sådana men de kräver också uppmärksamhet) och hobby att försöka hinna med!
Dagarna går allt för fort...
Men det är ju bättre det än att det var som det var förr när man var arbetslös, då dagarna såg likadana ut och tiden verkligen stod stilla. Det var inte kul!

Fick ett kuvert med knappar idag som jag hade bytt till mig av en tjej på Scrappiz. Hon fick lite utstansade alfabeten av mig och skickade knappar till mig. Det var kul.
Min scrapbooking affär här i stan skulle ha fått in en leverans med nya grejor idag, så när jag kom hem rörde jag ihop lite mat, eftersom Fille var så hungrig att han nästan dog, sedan åt jag jättesnabbt. Bytte om från dammiga arbetskläder och sen snabbt ner till affären, tvärs över stan för att hinna dit innan hon stängde.... Men.... Inga grejor hade kommit idag. Så all stress för ingenting.... Men det kommer en dag i morgon också. Får väl gå dit då och se om det kommit...

Här är en LO som jag egentligen gjorde till en skisstävling på nätet, men sedan svek självförtroendet och jag lägger upp den här i stället, för vilken chans har jag egentligen mot alla de andra som skickar in???

Det är en gammal bild på Fille som blev scrappad!

5 kommentarer:

jenny sa...

Din lilla fegis!!! Varför skickade du inte in???!!! Den blev ju hur bra som helst. Mes. Du har väl lika stor chans som alla andra som skickar in? Eller? Jag vet, gör en på din snygga syrra så vinner du DIREKT. Jag lovar. Hälsa Elsa. 100 kramar

Ewonne sa...

Då måste jag ju faktiskt ha ett foto på syrran där hon inte är askalas eller så :) Maila över en bild så ska jag scrappa den!!

ledsen, 31 sa...

så säjer man inte om sin syster..... jag e faktiskt aldrig full

Ewonne sa...

Nehej då.... ok.... My mistake, men du ser lite konstig ut på de bilder jag har, så jag trodde att du var lite onykter då....

Anonym sa...

jellusy will get you nowhere!
puss