torsdag 19 april 2007

En riktigt rolig dag på jobb! + En ny LO

Eller jobb och jobb... Rörde inte så mycket som en skruv idag :) Det började med att ingen hade någon lust att gå ut och jobba i det riktigt tråkiga väder som var idag. Kallt, regnigt och ruggigt. Så vi drack väl kaffe tills kl 8 och sedan plockade basen in allihop i bussen och så körde vi in till stan igen. Körde lite ärenden och sedan beslöt vi oss för att överraska en av killarna, som slutade hos oss för några veckor sedan, med ett litet morgonbesök! Han låg och sov när vi kom men dörren var öppen så vi klampade in, och man kan väl lugnt säga att han blev överraskad över att se 5 st byggnadsarbetare komma intravandes och väcka honom!!!! Men vi stannade väl där i någon timme och när vi kom tillbaka till bygget hade vi missat frukosten med en timme nästan ;).
Efter frukosten hade lusten att jobba fortfarande inte kommit tillbaka, så vi stod och funderade över vart vi kunde åka och göra ett "studiebesök". Olika byggen och såna förslag, men så kläckte nedanstående idéen om att vi kunde ju åka till det nya Bauhaus i Norrköping och det möttes ju av glada medhåll. Basen smet iväg en kort stund och sedan fick vi beskedet att det skulle bli Norrköping. Han hade fått klartecken att åka dit med oss, eftersom vi varit så duktiga tidigare och vi låg före i tidsplanen.
Väl i Norrköping så gick vi faktiskt in på Bauhaus, men vi stannade inte så länge... Sedan blev det lite Rusta, Jula och någon annan affär. Vi trodde att det var dags att åka hem efter det, men tji fick vi! För sedan bar det iväg till Nyköping (med någon liten avstickare på vägen) för lunch. Åt jättegott och drack en stor stark där på ett ställe som heter Oliver Twist!
Efter det började vi köra tillbaka till Katrineholm, men inte utan en liten avstickare till. Men långt om länge kom vi så hem igen!
Så man kan ju inte påstå att det varit en jobbig arbetsdag idag :)
Bara 1 dag kvar nu!

Fick färdigt en LO som jag pysslat med ett par kvällar!

Gillar själv hur jag fick till det med det stora
fotot på tornet!

1 kommentar:

jenny sa...

Ser du jag sa till dig att du kommer sakna ditt lilla samhallprojekt, men jag e säker på att om du ber dom riktigt snällt så får du stanna kvar.