fredag 27 juni 2008

Sista stora utmaningen!

Är nu klar och upplagd för tävlan... Nu är det bara några småutmaningar kvar och sedan är det slut! En månads intensivt tävlande börjar gå mot sitt slut och samtidigt som det är jättekul så har det varit lite stressigt emellanåt, så det ska bli ganska skönt när det är över. Har varit nära att strunta i det ett par gånger men bitit ihop och fortsatt!

Hur som helst, sista stora utmaningen bestod av att man skulle göra en layout och den skulle vara vacker. Nu sitter ju skönheten i betraktarens ögon och det jag tycker är vackert är inte säkert att de som ska bedöma tycker om. Men jag är nöjd med mitt bidrag och sen får det väl gå som det går!

Här är den iaf, med några detaljbilder också!


Nu ska jag tänka över de två nästa utmaningarna, måste nog bli klar med en ikväll för i morgon ska vi till IKEA och då hinner jag inte med så det får bli ikväll!

Tack så jättemycket för alla era söta kommentarer, Jag blir så väldigt glad när jag läser dem ♥♥♥

//Ewonne

6 kommentarer:

Muffin sa...

Oj, oj, du ska vara mycket nöjd för den är MYCKET vacker!! Du är så otroligt produktiv och duktig!

anna.h sa...

I mina ögon är den också jättevacker!! Lycka till!

LillBlomman sa...

Oj vilken utmaning! Verkligen en smaksak vad som är vackert! I mina ögon är denna lo supervacker!! Budskapet och stämningen med alla vackra detaljer, det blir inte finare!! Kramen!

Carina sa...

Så mycket fint du har gjort sen jag var in sist!!! Det är så roligt att gå in i din blogg och titta, inspirationen smyger på....

Scrapjo sa...

Den här tävlingen borde ju du verkligen ro i hamn för det är ju så fantastiskt så det verkligen skriker vackerhet!! Du är en gudinna på att göra layouter!

Malin sa...

Den är underbart vacker!!!