fredag 13 juni 2008

Här är jag igen...

Nu var det några dagar sedan jag uppdaterade men det har sina orsaker... Det är så mycket utmaningar på Nookens scrap off att jag inte hinner med något annat just nu känns det som! Måste försöka koppla av lite och inse att jag nog inte hinner med att anta varenda utmaning som läggs upp där. Jag är iaf klar med Stora Utmaningen nr 2, men det är så många bilder att jag orkar inte lägga upp den idag.
Däremot så gjorde jag 5 kort och en layout igår.

Utmaningen till layouten var att man fick inte använda något annat än CS. Allt, även dekos skulle vara av cs... kände mig stressad så jag fick bara ihop denna. Det blev en 6x12 LO!

Zarah hade lagt ut en utmaning om att man skulle scrappa i färger som inte var typiska för just det ämnet, och jag hade ganska troligt inte scrappat detta foto i rosa färger normalt sett :o)

Nä nu ska jag plocka undan lite i röran som blivit den senaste veckan, både i pysselvrån och övriga lägenheten!

Ett av de 5 korten jag gjorde igår!

//Ewonne

2 kommentarer:

Zarah sa...

"fick bara ihop denna"... Inte bara alls det - för den är så himla SNYGG!!! Ser ut som en femtiotalsfilm känns - och det är en bra sak.
Kram på dig!

LillBlomman sa...

Mmmmm så mycket snyggt!!! Så ballt det blev med en grabbig lo i rosa!!! 5 kort!!!! Vill se maeeera!!! Ursnyggt!!! Ha det gott!