torsdag 26 juni 2008

Den som blir förvånad...

när jag berättar att jag scrappat igen, kan räcka upp en hand :o)

De bara kastar utmaningar över en inne på Nooken och det känns lite som om jag behöver semester när det är slut. Bara denna veckan kvar nu! Det är lite småstressigt men ack så kul, det är ju det som är så roligt med utmaningar , att man gör grejor man normalt sett kanske inte hade gjort... Denna utmaning skulle man scrappa en maskulin layout och mycket mer maskulint än så här vet jag inte om jag kan göra. Det är Fille med en av sina ständiga pistoler i handen.

Nu ska jag försöka organisera upp scraphörnan lite. Det är kaotiskt där hittar knappt någonting när jag ska ha det. Vi ska till Ikea i helgen och då ska jag se om jag inte hittar lite mer praktisk förvaring till alla prylar. Helst skulle jag vilja ha ett helt rum för mig själv, men än så länge får jag nöja mig med halva vardagsrummet!
Men nu är det röjardags!
//Ewonne

4 kommentarer:

petraso sa...

Hänger inte med det här med Nook utmaningen...är det en samanhängade tävling?

Men du sprutar ur dig vackra saker hela tiden så man blir helt chokerad!!!!

underbara saker eftervarandra!!!!

Karin sa...

Wow!!!

Det är så häftigt för de senaste månaderna har din blogg exploderat med fantastiska saker! du gjorde snyggt innan men nu känns det som du verkligen kommit in i ett bra flow. du är grymt begåvad! Heja!

/Karin

LillBlomman sa...

Underbart vackra kort och en riktigt tuff lo!!! Du har verkligen flow!!! Kramen!

Nina sa...

Du är så BÄST!! ♥