onsdag 30 april 2008

Nya lo:s

2 stycken på Jessica har jag gjort! Den första har jag gjort till min pysselbutik som de ska ha i skyltfönstret, har fått pappret med de fina fjärilarna och det med rosorna på av Carina och så fick jag ett paket clearstamps och tagsen som också finns med på LOn. Helt underbara saker att jobba med!

Häromdagen blev jag klar med den andra lo:n men först idag fotade jag den... Lite mer färger i denna.

Hoppas ni alla får en trevlig valborg!!! Själv är jag ledig i 4 dagar nu och det ska bli sköööönt!!! Ska pyssla ihop några kort också till affären. så det hinner jag ju nu. Trodde jag skulle hinna med både LO och kort igår på pysselträffen med Anna och Anna men det gjorde jag ju inte utan det var bara en LO gjord!

Ha det!
//Ewonne

måndag 28 april 2008

En liten LO

på Fille fick jag gjort igår. Gjorde en på Jessica innan dess men den får ni inte se än... :o) Håller på med en till om Jessica men den är inte riiiiktigt klar än så den lägger jag upp en annan dag.

Imorgon är det dags för scrapträff med Anna I och Anna H igen! Ser fram emot våra träffa för visst e det kul att sitta och pyssla med andra!!!! Förhoppningsvis är jag på G att dra ner Jennie lite i träsket också ;o) eller hur tjejen?

Idag på lunchen fick jag åka iväg och köpa en ny trådlös telefon för min hemtelefon hade stendött. Men jag fick tag på en söt ny telefon...! Röd och fin e den ♥


See ya!!!
//Ewonne

lördag 26 april 2008

KOMA-albumet

Är nu fotat och klart att läggas upp....











Tack Ele, Elisabeth5 och Jatta för att jag fick låna bilder av er!!!

//Ewonne

Nya kläder....

Ja inte till mig utan till Fille... Vi lyckades med att hitta jeans idag som passade den glade bagaren :o). Sen vart det några T-shirts, mjukisbyxor och ett par Adidas skor och jag tror nog att han är ganska nöjd själv! Nu är det bara en hårklippning som står på schemat för han är ganska långhårig nu...
//Ewonne

fredag 25 april 2008

Äntligen fredag!!!

Det är skönt med helg!!!
Har nu fotat LO:n med Emma som jag gjorde klar häromkvällen. Men varför är färgerna så tama??? Det är lite mer liv i den på riktigt!!

Har även blivit klar med ett litet mini-album som jag gjorde om pysselträffen i Kolbäck. Det fotar jag och lägger upp i morgon!

//Ewonne

onsdag 23 april 2008

Ett kort...

som jag kan visa nu. Det var till min hemliga vän på Pyssel.net denna månaden men nu är vännerna avslöjade och jag kan lägga upp det här!

Igår gjorde jag ett litet mini-album till min arbetskamrat Jennie om hennes dotter Emma. Men jag har inte fotat det så det kan jag inte visat upp. Gjorde även klar en LO om Emma idag men den har jag inte fotat så den får jag visa en annan dag istället!
//Ewonne

måndag 21 april 2008

Pysselträff....

var jag på igår!!! I Kolbäck utanför Västerås. Och jäklar vad roligt jag hade... Hade bara träffat AMA innan igår men nu har jag fått möta 18 st superrara och trevliga tjejer till!!! Jag trodde inte att jag skulle få så mycket gjort, men jag blev klar med mitt BodaBorg album som ska ligga på jobbet. Har inte fotat det så såvida ni inte åker ner på jobb och tittar på det så kommer ni inte att få se det. Det var ju inte något jätteavancerat album därför kunde jag göra det på träffen, då man är ganska disträ ändå ;o)

Lite foto tog jag också under dagen men det finns inte en chans att jag kan lägga upp alla men ett litet urval kommer här! De är inte i kronologisk ordning men det ska ni väl överleva!!!
Här är Visper, Emrika, Elina, Åsa 72 och Zimla.

AMA demonstrerar hur man viker till ett minialbum.

Pysselbord fullt med Pysslingar.
Närmast från vänster sitter Annapanna8 och Irena.

Här är Alexmamma, Elisabet_ , Åsa72 och Zimla.

Trollmor har av någon anledning en konstig grimas
och jag kommer inte ihåg varför!

Elina packar för att åka hem till Stockholm.

Elisabeth5 och Ele från Göteborg, Elina i mitten....

Det var inte bara pysselträff utan även frisörsalong.
Det är annapanna som friserar AMA.

På vägen hem så körde jag förbi Hjälmaresund och jisses vad vackert det var med solnedgången i vattnet. Som tur var hade jag ju kameran med mig och var bara tvungen att stanna och ta lite kort, här är ett av dem!
Är det inte vackert så säg....

//Ewonne

lördag 19 april 2008

8 år och 9-0

Idag har jag och Janne varit tillsammans i 8 år!!!! Jisses vad tiden går fort! Grattis till oss *ler*

(lånad bild)

Igår var jag och fotade hockeymatchen mellan Teknikservice och Byggteknik. Det var rena rama utklassningen från vår sida ;o) 9-0 slutade matchen....!!!!
Denna gången fick jag mycket fler bra bilder och det blir väl att jag gör ett album om även detta event... Mycket album blir det med tanke på hur ofta det är evanemang på vår firma.
I oktober ska vi åka på en whiskey-provar resa till Skottland!!!! Det ska bli riktigt kul fast jag inte tycker om Whiskey :o)

Resultatet

Vinnarlaget!!!

Nu måste jag börja ta tag i packningen inför morgondagen... Ska iväg till Kolbäck på pysselträff! Men jag har inte packat ett dugg än och det börjar nog bli hög tid med tanke på hur mycket som ska med ;o)

//Ewonne

torsdag 17 april 2008

LOVE

album har jag gjort... Papperna är mina favoriter just nu... De är med på mycket som jag skapar för tillfället!!

Själva albumet är utskuret i cardstock med sillen, sedan har jag klätt det med mina favvo-papper *ler* och sedan hopsatt med min BIA. Nu är det bara baksidorna på varje bokstav som jag ska försöka göra något med. Tänkte jag skulle ha lite text på de sidorna.


Hela albumet!

Bokstaven L

Här är O:et.

Sedan kommer V

Och till slut bokstaven E.

//Ewonne

onsdag 16 april 2008

Helt slut...

efter träningen... Tränar ju med jobbet tre gånger i veckan, eller oftast blir det tre gånger men ibland orkar jag inte så då kanske det bara blir två, men nu har jag halkat efter lite i topplistan, vi får nämligen ett streck på tavlan varje gång vi tränar, och jag ledde listan ett tag men nu har jag halkat ner på tredje plats så nu måste jag skärpa mig!!! Men i måndags var jag där och idag var jag med och nu är jag helt slut... Det var riktigt varmt idag, men man känner sig lite nyttig iaf. Nu måste jag bara ta tag i mitt ätande så ska det nog gå neråt, viktmässigt, igen. Ett av problemen är ju då den stooooora lådan med skumbananer som står nere på jobb. Det är ju så lätt att det slinker ner en skumbanan när man går förbi den. Inte varje gång men tillräckligt ofta ändå!!

Men här kommer iaf ett par enklare kort jag gjorde för ett par veckor sedan men inte fått scannat in förrns nu.

Till helgen blir det fullt upp... På fredag är det hockeymatch mellan "min" firma och en byggfirma och jag ska vara där och dokumentera matchen med min kamera. Sen på lördag är det tvättdag och på söndag är det pysselträff i Kolbäck som jag ska till.
Sen är det måndag och ny arbetsvecka igen...

Men det är kul att det händer nåt i alla fall :o)

//Ewonne

tisdag 15 april 2008

Om jag var en pirat....

skulle jag tydligen heta...



My pirate name is:


Black Anne Read



Like anyone confronted with the harshness of robbery on the high seas, you can be pessimistic at times. Even through many pirates have a reputation for not being the brightest souls on earth, you defy the sterotypes. You've got taste and education. Arr!

Get your own pirate name from piratequiz.com.
part of the fidius.org network


Hittade detta lilla test hos ANNAANNA och fick fram vilket namn jag skulle ha om jag hade varit en pirat på de sju haven ;o) Inte för jag haft nån större lust att vara det någon gång, men man vet aldrig vad som händer när man en dag vandrar vidare *ler*

Nä nu ska jag återgå till mitt städande i pysselvrån, för tro det eller ej men det är faktiskt stökigt där igen. Kreativt kaos kallas det visst ;o)

Ewonne ♥♥

måndag 14 april 2008

Här är jag :o)

Ikväll kl 21 så tänder jag ett ljus för lilla Engla. Hon finns i mina tankar och det är ofattbart att något sådant får hända!!!!

___________________________________________________________________

Det var ett tag sedan jag uppdaterade men ibland hinner livet ikapp och det finns inte tid till allt man vill göra....

Har lyckats fota några LO:s jag gjort, men färgåtergivningen blir som vanligt inte korrekt, men jag orkade inte sitta och fippla med dem i PS så ni får ta dem som de är...

Allra sötaste Emma på en massa bilder!

Ännu en med Söt-Emma, här med blicken full av bus!

Fille mediterar på Stockholms Central....

Har fotat några fler LO:s, men de lägger jag upp en annan dag!

//Ewonne