lördag 26 januari 2008

Enda lediga dagen.

Måste ner och jobba över i morgon söndag eftersom revisorsassistenten ringde en kvart innan jag slutade i fredags och sade att hon skulle komma på måndagen, och jag är då inte riktigt klar med alla papper som hon skulle ha så det är bara att gå ner i morgon och fixa färdigt!!!! :o(

Men lite scrappande har jag hunnit med. Har gjort ett album till jobbet om när vi var och åkte gokart år 2005. Men det har jag varken scannat eller fotat.. Men så har även gjort två lo:s till mig själv också under veckan.
Ni får ha överseende med att färgerna inte överensstämmer med verkligheten men att fota på vintern suger....


Ha det gott alla och tack för titten :o)

söndag 20 januari 2008

Oj!

Vad dålig jag är på att uppdatera bloggen!!!! Men det har inte funnits tid att göra det heller. Har helvetiskt mycket att göra på jobb just nu och så har jag börjat träna också. Så tiden räcker helt enkelt inte till!

Igår kväll scrappade jag dock! Det var ett tag sedan som jag gjorde något i formatet 12x12 men nu så släppte det lite, och förhoppningsvis blir det lite tid över också för att fortsätta för idéerna finns där men inte tiden!

Texten på Lo:n har jag hittat på nätet och jag vet inte vem som har hittat på den men passande är den iaf :o)

Har fått från MHV även denna månad!!!! Och jag är jätteglad över mitt paket, jättefina smycken, akrylblock (nu slipper jag använda CB-plattorna när jag ska stämpla större motiv) och så fick jag fluid chalk refiller!!!!! Jag har letat mig fördärvad efter Dark Brown refillen både i Sverige och utomlands men antingen finns den inte eller så är den slut! När min vän avslöjar vem hon är så måste hon berätta vart hon fått tag i den så att jag kan köpa på mig ett lager ;o) Är starkt beroende av just den i mitt skapande!!!

Sedan lite vardagshändelser! Fick se min lönespec i fredags och såg då att jag fått en löneförhöjning på 1500:- som jag inte hade någon aning om!!! Det var ju jättekul!!!!

Det är ju bara ett grav-vik som jag har just nu, men de vill ha mig kvar även efteråt så det kommer att göras en ny tjänst åt mig. Så det ser inte ut att bli någon arbetslöshet för min del *pustar ut*. Det är tänkt att det ska vara en halvtidstjänst men i fredags var Jennie (tjejen jag vikarierar för) nere på jobb och hon sa att hon skulle gärna vilja jobba 70% när hon kommer tillbaka, och då hinner hon inte med den heltidstjänst som hon har och då hoppas jag på att jag kan ta lite av hennes uppgifter och på så sätt komma upp i minst 70 % jag också. Då ska jag nog klara mig ekonomiskt!

Som jag skrev i början så har jag börjat träna med jobbet. Mån, Ons och Fredagar tränar vi spinning och cirkelträning och jag har på dessa två veckor gått ner 3 kilo! Bara 7 kvar nu :o) Jippi!!!!

Idag skiner solen!!!! Det märks på mitt humör när den är framme, blir så glad i hela kroppen då :o)

Nä nu är det dags för tvättstugan igen. Som vanligt är man ute i sista sekunden när man ska boka tid och då får man bita i det sura äpplet och gå upp 7 på en söndag. Men, men det gör inget när det är soligt ute :o)

//Ewonne

lördag 5 januari 2008

Scrappade canvaser!

Har jag lyckats få ihop två stycken... En med Fille och en med Jessica, eller jag har faktiskt gjort 2 med Jessica, den ena har hon på sitt rum och den är inte inscannad heller!

Här är Fille i djup koncentration när han spelar CS.

Denna canvasen är gjord i vitt. Och då menar jag VITT
och inte grått som det är här. Förstår inte att det ska
vara så svårt att få till färgerna i scannern :o(

Båda tavlorna har måtten 18cm x 24cm. Nästan som A4. Roligt format att jobba med!!!

Ha en trevlig helg!
//Ewonne

torsdag 3 januari 2008

Snö, snö, snö

och åter snö!

Jul och nyår helt snöfattiga och dagen efter kommer det snö. Är det inte typiskt att det alltid ska vara så???? En vit jul hade ju inte varit helt fel, men det var väl några år sedan som man hade det! Eftersom vi nästan alltid firar jul i Skåne så är det gröna jular som gäller.
Men nu kan det kvitta med snön. Inget kul att gå till jobb på morgonen i mer än decimeter djup snö och fast man har huva över huvudet och paraply lyckas det komma snö i håret och jobbet som man haft med plattången på morgonen var det inte någon mening med! *surar* Såna här dagar vill man ha bil!!!
Just nu snöar det inte men hela dagen har det varit omväxlande mindre och stoooooora flingor som fallit!
Ok om jag hade kunnat vara ute och fotografera med den nya kameran, men det går ju inte heller eftersom det är kolsvart ute när man går till jobb och kolsvart när man kommer hem. Så nu när snön ändå ÄR här så hoppas jag att den ligger kvar till helgen så jag kan ta lite foto iaf!

Oj vilket pessimistiskt inlägg det här blev ser jag nu. Men, men, man kan ju inte vara på ett strålande humör varje dag ;o) (eller hur Janne???)

Till och med Oliver ser ut att vara less på det hela (eller så är han less på
mig för att jag håller på att jaga honom med kameran hela tiden :o)

Förhoppningsvis är jag lite mer optimistisk nästa inlägg!
// Ewonne

tisdag 1 januari 2008

God fortsättning....

på 2008!!!!

Herre Jisses vad tiden går fort!!!
Nyårsafton var en lugn tillställning här hemma. Det var jag, Janne och Filip som firade i lugn och ro. Allting blev väl inte som tänkt... Vi hade bestämt oss för att hämta hem god mat från den grekiska restaurangen Rhodos här i stan, men smarte jag hade då inte tänkt på att kolla upp om det över huvud taget var öppet på nyår. Så det blev lite av en överraskning när jag ringde dit för att beställa och fick höra att det var stängt!!!! Tydligen inte så många som går ut och äter på nyår här i stan. I stället blev det en Big Tasty meny från McDonalds :o) Som sagt inte riktigt som planerat. Men senare på kvällen åt vi god ostbricka och räkor och kräftstjärtar som ändå var lite festligt. Nu har jag iaf lärt mig att kolla upp lite i förväg och inte ta allting för givet! *ler*

Lite smällande blev det på kvällen, hade köpt ett lite mindre paket med raketer, för det är bland det bästa Fille vet. Jag försökte ta bilder med min nya kamera på fyrverkerierna och jag vet nu att ett stativ är ett måste, det var nämligen inte allt för många bilder som är användbara!
Försökte ställa in kameran efter tips jag läst på ett Canon-forum jag är medlem på. Så någon OK bild blev det väl men stativ är ett måste till nästa nyårsafton!
Sen så har jag faktiskt pysslat en massa på senare tid. Men albumet och canvaserna som jag gav bort i julklapp glömde jag bort att scanna/fota så de kommer jag inte att kunna visa, däremot har jag gjort två mindre canvaser som jag ska försöka få upp så snart jag kan. Har måååånga ideér just nu, ska bara försöka få ner dem på papper också!

Ha det gott!
//Ewonne