torsdag 3 januari 2008

Snö, snö, snö

och åter snö!

Jul och nyår helt snöfattiga och dagen efter kommer det snö. Är det inte typiskt att det alltid ska vara så???? En vit jul hade ju inte varit helt fel, men det var väl några år sedan som man hade det! Eftersom vi nästan alltid firar jul i Skåne så är det gröna jular som gäller.
Men nu kan det kvitta med snön. Inget kul att gå till jobb på morgonen i mer än decimeter djup snö och fast man har huva över huvudet och paraply lyckas det komma snö i håret och jobbet som man haft med plattången på morgonen var det inte någon mening med! *surar* Såna här dagar vill man ha bil!!!
Just nu snöar det inte men hela dagen har det varit omväxlande mindre och stoooooora flingor som fallit!
Ok om jag hade kunnat vara ute och fotografera med den nya kameran, men det går ju inte heller eftersom det är kolsvart ute när man går till jobb och kolsvart när man kommer hem. Så nu när snön ändå ÄR här så hoppas jag att den ligger kvar till helgen så jag kan ta lite foto iaf!

Oj vilket pessimistiskt inlägg det här blev ser jag nu. Men, men, man kan ju inte vara på ett strålande humör varje dag ;o) (eller hur Janne???)

Till och med Oliver ser ut att vara less på det hela (eller så är han less på
mig för att jag håller på att jaga honom med kameran hela tiden :o)

Förhoppningsvis är jag lite mer optimistisk nästa inlägg!
// Ewonne

1 kommentar:

pinknanc sa...

Men hallå Vi får vara tacksamma för den snön som kommer vi här i göteborg hoppas gärna på mycket snö. De e ju vacker och så kan man ju ut och leka iden :) alla blir som barn på nytt då.