söndag 20 januari 2008

Oj!

Vad dålig jag är på att uppdatera bloggen!!!! Men det har inte funnits tid att göra det heller. Har helvetiskt mycket att göra på jobb just nu och så har jag börjat träna också. Så tiden räcker helt enkelt inte till!

Igår kväll scrappade jag dock! Det var ett tag sedan som jag gjorde något i formatet 12x12 men nu så släppte det lite, och förhoppningsvis blir det lite tid över också för att fortsätta för idéerna finns där men inte tiden!

Texten på Lo:n har jag hittat på nätet och jag vet inte vem som har hittat på den men passande är den iaf :o)

Har fått från MHV även denna månad!!!! Och jag är jätteglad över mitt paket, jättefina smycken, akrylblock (nu slipper jag använda CB-plattorna när jag ska stämpla större motiv) och så fick jag fluid chalk refiller!!!!! Jag har letat mig fördärvad efter Dark Brown refillen både i Sverige och utomlands men antingen finns den inte eller så är den slut! När min vän avslöjar vem hon är så måste hon berätta vart hon fått tag i den så att jag kan köpa på mig ett lager ;o) Är starkt beroende av just den i mitt skapande!!!

Sedan lite vardagshändelser! Fick se min lönespec i fredags och såg då att jag fått en löneförhöjning på 1500:- som jag inte hade någon aning om!!! Det var ju jättekul!!!!

Det är ju bara ett grav-vik som jag har just nu, men de vill ha mig kvar även efteråt så det kommer att göras en ny tjänst åt mig. Så det ser inte ut att bli någon arbetslöshet för min del *pustar ut*. Det är tänkt att det ska vara en halvtidstjänst men i fredags var Jennie (tjejen jag vikarierar för) nere på jobb och hon sa att hon skulle gärna vilja jobba 70% när hon kommer tillbaka, och då hinner hon inte med den heltidstjänst som hon har och då hoppas jag på att jag kan ta lite av hennes uppgifter och på så sätt komma upp i minst 70 % jag också. Då ska jag nog klara mig ekonomiskt!

Som jag skrev i början så har jag börjat träna med jobbet. Mån, Ons och Fredagar tränar vi spinning och cirkelträning och jag har på dessa två veckor gått ner 3 kilo! Bara 7 kvar nu :o) Jippi!!!!

Idag skiner solen!!!! Det märks på mitt humör när den är framme, blir så glad i hela kroppen då :o)

Nä nu är det dags för tvättstugan igen. Som vanligt är man ute i sista sekunden när man ska boka tid och då får man bita i det sura äpplet och gå upp 7 på en söndag. Men, men det gör inget när det är soligt ute :o)

//Ewonne

8 kommentarer:

petra/Paradise sa...

Hejsan gumman!
Nu var det ett tag sen sist som jag var här å hälsade på =)
Hoppas allt är bra med dej?
vilken fin lo du gjort! Härligt "kaotisk" precis som ens liv brukar vara ;)
grattis till löneöket också får jag säga =)
Må gott å även ett litet grattis till din viktnedgång..sånt där brukar vara jäkligt jobbigt så jag säger bara, GO GIRL!!! =D
KRAMAR Petra

Deborah sa...

Great page! You look so cool with the camera! Deb

Lotta sa...

Jag gillar denna Lo jättemycket, rolig och annorlunda. Vad duktig du är som tränar så flitigt, avis för jag orkar inte med det alls tycker att det är så tråkigt. Go girl!!!!!
Kram på dej

Mette sa...

Vilken snygg layout! Jag gillar den massor! underbar med alla härliga detaljer! :)

Kram

Gunilla/Nilla sa...

En härligt läcker LO har du skapat. Snygga detaljer och fint komponerad.
Skönt att höra att det ordnar sig med jobb. Vilken härlig löneökning, GRATTIS, aldrig fel.
Det där med vikten är ett gissel. Håller själv på med GI och det går faktiskt riktigt bra. Härligt att träningen gör nytta för dig.
Sköt om dig och ha en bra vecka
kram/Gunilla

Inger Marie sa...

Heisann!1

For en herlig LO du har laget.Masse herlige detaljer. du er utrolig flink.

ha en fin onsdags kveld.

Klem fra Inger Marie

netha sa...

Sicken snygg LO, urfin, sen är det ju aldrig fel att få små presenter från någon man inte vet vem det är.
Löneökning är ju heller aldrig dumt att få och grattis till tjänsten, trevligt när det löser sig så.
kramis

Petra sa...

Grattis till viktnedgång och löne ökning....
synd att jag inte kan berätta det samma... min Fl vik är slut och det finns inga ledigatjänster....
och jag har inte börjat tränna ännu.....
och jag ska ner 20 kg.....

puh vet att det går har gjort det men ack va tråkigt!!!!