tisdag 25 november 2008

Jag har ingen inspiration...

alls just nu! Vet inte om det är den mörka årstiden som påverkar mig eller om det är något annat. Men lusten att sätta sig vid skrivbordet och göra något finns bara inte just nu... Ändå har jag saker som MÅSTE göras, men jag vet inte hur jag ska kunna göra det rättvisa! DT-paket och dylikt. Men till helgen måste jag helt enkelt göra det, får väl göra mitt bästa ändå och hoppas att det duger.
Men sedan tror jag att jag kommer att ta en paus från mitt pysslande tills det känns kul igen! Inget roligt med en massa måsten...

I morgon är det då dags för certifieringen på jobb!!! Håll alla tummar är ni snälla för att det går vägen!!! Jag är en av de ansvariga för ledningssystemet och jag har jobbat arslet av mig den senaste tiden för att få rätt på så mycket som möjligt, så nu gäller det väl bara att se vad revisorn säger om det hela! Men det går som det går och det är inte mycket mer jag kan göra just nu!

//Ewonne

7 kommentarer:

anna.h sa...

Hoppas att vi kan inspirera dig lite på tisdag! Jag vill också påminna dig om julklapparna. Det är dags att skicka dem nu! Jag har inte lyckats få tag på dig. Det är inte kul när det blir för mycket på jobbet. Utan ork är det svårt att vara kreativ! Dina kort du gjort är dock helt underbara! KRAM PÅ DIG!

LillBlomman sa...

Vad jobbigt! Hoppas lusten infinner sig snart igen! Underbart vackra julkort!! Tokimponerad! Där syns ingen dåliginspiration i alla fall!! Många kramar!

ScräpEmma sa...

Det är jobbigt när inspirationen inte finns...eller det är jobbigt om man liksom vill, men ändå inte. Eller om man har "måsten" och inte vill...
Men det kommer tillbaka!! Ja, det vet du väl...:) Kanske bra ta lite paus, "bara" göra dt-uppdrag å sånt... Ser fram emot när nåt dyker upp här igen :)
Kram

ScräpEmma sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Evelina sa...

Hoppas att certifieringen gick bra! Sen är inte dt-uppdrag och sådant tjafs det viktigaste här i livet, det viktigaste är DU och vad DU vill prioritera just nu. Ta en paus så känns det nog snart kul igen! *kramar*

Tinto sa...

Mörkret är sjukt bra på att döda ork, lust och inspiration *kram*

Willea sa...

Känner igen mig lite, det är tufft nu när dagarna är så korta tycker jag. Det blir bara jobb och sova känns det som...

Hoppas du snart får tillbaka din inspiration - jag kikar ofta in till dig för att själv bli inspirerad :)