måndag 10 augusti 2009

Besök på Ikea....
blev det idag efter jobbet! Två styck Expediter blev det! En liten och en lite större! Nu var det då själve den om det inte ska bli ordning och reda i scraphörnan! Jag har fått upp den lilla, men den större är allt för tung för att jag ska klara av att bära den upp till tredje våningen själv! Så jag får väl vänta och hoppas på att sonen kommer hem snart så att jag iaf får upp den till lägenheten idag! Sen får jag skruva ihop den i morgon, för nu är jag astrött!
Lite småförvaring blev det också, cd-lådorna Kassett i svart - 4 stycken. Lika många Dröna blev det! Även de i svart. Tidskriftssamlare köpte jag 8 stycken, men dem hittar jag ingen bild på, fast när jag är klar med min hörna så tänkte jag fota och lägga upp bilder här så ni kan få se dem då :)
Antagligen kommer jag att behöva mer småförvaringar, men jag ville inte köpa på mig för mycket idag, bättre att vänta och se vad det är jag behöver mer av sen!
Jag hade mer på min inköpslista, men nån grej hade de inte och några gillade jag inte i verkligheten, de såg mycket bättre ut på bild! Till sist köpte jag slit och släng-tvättlappar "Krama". 30 kr för 10 st, tänkte ha dem till stämpelrengöring om inget annat!

Nä nu ska jag ta och varva ner lite, kanske sortera lite bland mina prylar innan jag går och lägger mig!

2 kommentarer:

Daniel Askeland sa...

Her i huset florerer det av Expedit-er. Jeg har den aller største på rommet mitt, i sort. (Den som er 4x4)

Og så har vi enda en stor en i kjellerstuen, samt to av dem du viste først her.

De rommer jo så mye, og er jo helt perfekte for hobbyrelaterte saker. :P

Det har vertfall vi erfart. :P

Daniel

Alien Bling sa...

den lilla med fyra kuber var snyyyygg! :D