torsdag 28 februari 2008

Något har jag gjort...

3 st los närmare bestämt, men ingen av dem är fotograferad så det gör jag i helgen och sedan lägger jag upp dem här för allmän beskådan. På tal om fotografering förresten. Idag var jag med jobbet ner till ishallen för att fotografera hockeyträningen inför årets möte mellan vår firma och en byggfirma här i stan. Inte direkt någon jätteuppslutning vart det, 4 st dök upp för att träna!!! Det är väl bara att hoppas på att de andra är så duktiga att de inte behöver träna inför matchen ;o) Undrar var den andra firman har fått alla sina talanger ifrån???
Men i alla fall.... Jag tog 450 bilder och nu när jag sitter och tittar på dem på datorn så har jag lyckats få fram 10!!!! st som jag tycker är ok... Allting är såååååååå suddigt... Nu måste jag ta mig i kragen och försöka lära mig mer om min kamera.

Här är några prov på hur det blev. Ska fixa till dem lite mer i PS tänkte jag men det orkar jag inte idag. Kanske blir det lite tid till det i helgen!!!Robban, Danne och Jukka.

Kalle och en av motståndarna.

Jukka och Kalle.
Robban.

Kalle.

Ja ni ser själv, av 450 bilder är detta några av det bästa... Nu ska det pluggas kamerainställningar!!!

//Ewonne

onsdag 20 februari 2008

Jag vill ha....

alla de nya stämplarna som Tim Holtz gjort för Stampers anonymous. Shit vad de är fina/häftiga!!!
Bilder kan ses här.

Nu har jag semester i 2 dagar, alltså är jag ledig i hela 4 dagar på raken och det ska bli såååååååå skönt. Känns som det är välbehövligt just nu...
Kanske hinner jag med att skapa lite. Måste erkänna att jag är lite sugen på att göra ett nytt mini-album för det var ju riktigt kul :o)

See ya!
//Ewonne

söndag 17 februari 2008

Mini-Album & Renovering

Jag har gjort ett mini album som jag blev nöjd med... Det handlar om några av mina glädjor här i livet. Får väl göra fler album om jag ska få plats med ALLA glädjor. Det är riktigt kul att göra småalbum...

Framsidan
Första uppslaget


Andra uppslaget


Tredje uppslaget

Tredje uppslaget igen.
Photobucket">
Och den inte allt för spännande baksidan.
Ska göra något åt den senare men vet inte riktigt vad!

Nu är det färdigrenoverat / städat för tillfället. Ska ha upp ett par hyllor till men det får bli nästa helg när Janne kommer och så måste jag ha några fler Cropper Hopper till mina papper, just nu står de i provisoriskt hemmagjorda tidskriftsamlare. Men det är såååå skönt att vara av med mappvagnen, jag samlade bara en massa skräp på och under den.
Så här ser det iaf ut nu...

Nu är det dags för tvättstugan igen!

//Ewonne

lördag 16 februari 2008

En bit på vägen!

Har jag kommit nu! Det ska fortfarande upp ett par hyllor, men det fixar jag inte själv, de är för tunga så det får vänta till nästa helg när Janne kommer men det börjar bli trivsamt i min lilla hörna nu!!!
MEN hela hörnan är inte klar än... Det är mycket kvar som ska sorteras och hittas plats till, en bild på det kommer här....

Så jag har att göra hela helgen känns det som, för jag har ingen som helst aning om var i helskotta jag ska göra av allt... Har absolut ingen plats till det! Måste göra mig av med lite....

Fler bilder kommer allt eftersom det framskrider :o)

Men nu ska jag fortsätta så det ser någotsånär ut till Melodifestivalen börjar ikväll, för den ska jag se!!!!

//Ewonne

fredag 15 februari 2008

Renovering pågår!

Eller snarare uppdatering av min pysselhörna... Jag var lite trött på oredan och eftersom jag inte fick några hyllor uppsatta förrän min vägg var tapetserad (vi köpte tapeter för typ ett halvår sedan) så tänkte jag att jag fick göra slag i saken. Dock vågar jag inte tapetsera själv och eftersom det ändå kommer att komma en massa hyllor och så på väggen kände jag att det räckte med att måla den. Detta bestämde jag mig för igår och nu är det snart klart! Det brukar gå undan när jag väl bestämmer mig ;o)
Lägger in lite bilder på min renovering så att Janne kan följa det på håll!

Bild 1: Här har jag provmålat och spacklat lite. Ni kan ju själva se vilken oreda som råder i min vrå.

Bild 2: Här har jag kommit så långt som att plocka ner hyllorna!
Bild 3: Här är första strykningen av väggen klar!
Bild 4: Väggen målad, sedan var jag nere på Cheapy och köpte mig en väggdekoration, det går dock inte att få en bra bild, i verkligheten smälter den in mycket bättre och det ser inte lika plastigt ut som här. Har även börjat flytta tillbaka möbler. Men nu blir det inte mer gjort förrns i morgon. Då ska jag upp med lite hyllor och en stoooooor sortering av mina scrapgrejor ska göras. Inte heller mappvagnen ska tillbaka. Det ser så rörigt ut med den. I stället ska jag ha mina papper i Cropper Hopper mappar tänkte jag!
I morgon kommer det en uppdatering med bilder om hur det framskrider!

//Ewonne

söndag 10 februari 2008

Jag har skapat lite!!!

En avkopplande helg har jag haft, det har varit hämtmat och jag behövde inte gå utanför dörren igår eftersom Janne fixade det.... Jag ska inte tvätta i helgen så det är bara lugn och ro! Det behövdes känner jag!

Fick paket från Lifetime Moments i fredags, och för första gången fastnade jag i tullen, det kändes lite surt. Jag vet att det är något man ska räkna med när man köper saker från USA men jag har lyckats klara mig förut så det var lite oväntat iaf :o( Men det vart billigare iaf än om jag hade köpt sakerna här hemma!

Men så har jag då fått gjort lite också! Lägger inte riktigt upp allt nu för det är lika bra att spara lite till senare uppdateringar. Man vet aldrig när man får chansen och orken att pyssla igen!

Först en Tim Holts inspirerad tag! Han använt Crackle Paint, Crackle Accents
och Grungeboard till denna och jag hade skitkul när jag gjorde den!!!


En 12x12 Lo om fille när han hade blivit hennatatuerad i Egypten!
Ni får ha överseende med färgerna men det är stört omöjligt att få
till hyfsade foton vid denna årstid :o(
En 6x12 lo om Oliver när han ligger stilla för en gångs skull!
Och till sist en 6x12 lo med Fille och syrrans
hund chiefen. Lika tokiga båda två!
Ha det gott!
//Ewonne

tisdag 5 februari 2008

Jag hinner inte med....

livet just nu känns det som....
Snor 5 min av min arbetstid just nu för att meddela er som läser bloggen att jag lever :o) men det är så mycket omkring! Det är fullt ös på jobb, knappt man hinner andas känns det som. 3 gånger i veckan tränar jag. När man kommer hem från jobb så ska det fixas och trixas med hem, datorer och mig själv... När ska jag hinna med att pyssla lite????
Skulle behöva sätta mig och redigera lite foton som ska på framkallning å det snaraste, men det finns inte tid till det heller....
Janne pratar om vad man ska göra på semestern i år, men jag orkar inte ens tänka på det just nu. Det känns som om jag inte vill göra någonting, bara vara hemma och ta det lugnt. Inte stressa omkring från det ena stället till det andra.
Det märks nu att man gått arbetslös i ganska många år. Kan sakna att bara vara hemma lite då och då. Men jag vill INTE vara arbetslös igen så missförstå mig inte.
Inte gör det urusla vädret och kylan någonting bättre heller!!!

Nu vart det lite negativt igen ser jag när jag läser igenom mitt inlägg. Men man kan som sagt inte ligga på topp jämt ;o)

Ha det gott!
//Ewonne