söndag 23 december 2007

Ville bara önska er alla...

En riktigt God Jul.



Nu bär det av till julfirande i Skåne där jag ska ta mååååånga foton med min nya Canon EOS 400D :)))

Vi syns efter jul!!!!

//Ewonne

lördag 15 december 2007

Är det konstigt?????

....att man inte inspireras när pysselplatsen ser ut så här????

Så här har det i princip sett ut sedan Stämpelstafetten tog slut... Grejer överallt och jag har cirka 1 kvadratdecimeter att pyssla på *suckar*. Så varför städar jag då inte, undrar ni säkert? Ja, vart ska jag göra av allting??? Hela golvet bredvid som inte syns på bilden är också överbelamrat med pysselsaker och jag har helt enkelt ingenstans att göra av det känns det som. Kanske är det bara bättre organisation som behövs, för inte hittar man något heller!!! Så om någon städgalen, organiserad människa är i närheten av Katrineholm så är ni välkomna att komma hit och försöka få rätt på det! Jag bjuder på något gott som tack *ler*.

Men jag har fått gjort klart (nästan) albumet till mormor iaf. Saknas bara en LO nu. Jag har gjort albumet i 8x8 så att det skulle gå liiiite fortare. Första gången som jag har arbetat med det formatet. Det var ganska kul och det gick fort! Nu har jag hållt dem lite renare och enklare men jag kan inte lägga upp något nu, inte för att jag tror att mormor brukar vara inne och läsa, men man vet ju aldrig!!

I fredags fick jag ett litet paket från MHV-swappen på pyssel.net och vart helt bedårande glad. Jag fick en HoneyBee sax (som jag hade önskat mig) och tillhörande pincett. Pincetten hade jag aldrig hört talas om, men min hemliga vän ska ha jättetack, för pysslandet blir så mycket smidigare med detta helt fantastiska redskap. Superbra är den, t o m magnetisk upptäckte jag när jag skulle fiska upp några små och annars pilliga brads :o)


Ikväll har jag också skrivit alla julkort. Egengjorda till alla blir det. Har t o m en trave kort över. Har gjort så det räcker till nästa år också tror jag.... Så nu ska de bara läggas på låddan!

//Ewonne

torsdag 6 december 2007

Grattis Hjärtat!!!!

Hipp, hipp hurra!!! Idag är det din födelsedag
♥♥♥ Hoppas dagen varit bra för dig :o) Saknar dig!!! ♥♥♥


Nu till något helt annat ;o)
Här är kortet till den 8 utmaningen i stämpelstafetten. Den utmaningen ströks av någon anledning, men jag ville inte visa upp kortet här i bloggen ifall det skulle komma någon utmaning då man kunde använda det igen.... Nu gjorde det inte det men jag använde iaf den söta Whipper Snapper stämpeln igen till mitt kort i den 12 utmaningen, den med det svart/vita temat.

Till utmaning 8 fick man bara använda dekorationer som började på G. Jag gjorde det ganska enkelt för mig och använde garn och glitter.


I morgon är det julbord med jobb på Fiskeboda, men för min del blir det en lugnare tillställning denna gång eftersom jag fortfarande känner av vinterkräksjukan som vi hade i helgen!
Men det ska bli kul i alla fall :o)

//Ewonne

onsdag 5 december 2007

Vi vaaaaaaaann!!!!

Hela stämpelstafetten!!!!! Känns kul att alla timmar man lagt ner gett resultat....
Skönt att det är över men jag kommer att sakna mina lagkamrater och den peppning vi gett varandra!!!

Jag är sååååå glad just nu!!!

Utmaning 13!

Vårt lag vann även den!!! Ännu en gång bidrog Deleelsia/Jennie till vinst! Hon är sanslöst duktig på att göra kort, och kortet hon vann med var i mina ögon det klart finaste i hela stafetten alla kategorier!! Kika in i hennes blogg och titta på det vet jag!
Det är knappt jag vill lägga ut mitt eget kort i jämförelse med hennes eftersom ängelstämpeln är samma som på hennes kort men hon har ju använt den på ett så otroligt mycket mer kreativt sätt!!!

Nu väntar vi bara på att det ska avslöjas vem som vunnit hela stafetten, men efter alla vinster vi haft nu så känns det som om vi ligger bra till i alla fall!

Utmaningen denna gång var "Less is more" så jag försökte hålla det så rent jag kunde utan att det skulle kännas allt för tomt :o)


//Ewonne

tisdag 4 december 2007

Utmaning 12!!!

Jag vann!!!!! Trodde inte på vinst, men själaglad är jag nu.... :o)

Temat var svart/vitt. Inga konstigheter alls. Allt på kortet skulle bara vara svart eller vitt (gråtoner var också tillåtna när man målade stämpelmotivet). Samt att man skulle ha med texten God Jul. Inget gott nytt år, eller önskar er, utan bara God Jul.

//Ewonne

måndag 3 december 2007

Utmaning 11

Här gick mitt kort till final, men väl där förstod jag att jag var chanslös när man såg konkurransen!!! Lyckligtvis vann vårt lag iaf, med Deleelsias/Jennies helt bedårande kort :o)

I denna utmaning skulle korten vara i speciella former. Hjärta, cirkel, oval, triangel och rektangel. Jag fegade lite och valde rektangel eftersom det ligger närmast det format som man vanligtvis jobbar med. Det gjorde jag nog mest för att jag var lite trött på stafetten just då och inte orkade engagera mig...


Var på Pysselpassion i lördags och fick tag på 5 nya stämplar från Inkido. Men på vägen hem så blev jag dålig i bilen och sedan var det kört för resten av helgen. Först idag kunde jag börja använda dem lite, men inspirationen vill inte riktigt infinna sig. Har kört slut på mig i Stämpelstafetten antar jag *ler*

//Ewonne

lördag 1 december 2007

Utmaning 9 &10

I utmaning 9 skulle man göra en julgransdekoration med minst två stämplar! I mitt fall så tog jag ett papphjärta som jag grundade med vit akrylfärg och strödde över rött glitter. Stämplarna som jag använde kommer från Basic Greys Figgy Pudding serie!


I utmaning 10 skulle man dekorera en tändsticksask. Fem olika saker skulle användas inom gruppen och det jag hade fick ingen annan ha och vice versa. I mitt fall skulle det användas glitter.
Inget av mina bidrag gick vidare till final! Men vi hade andra i laget som gjorde det ;o)

Nu ska vi strax iväg till Norrköping och shoppa lite. Ett besök på Pysselpassion ska nog hinnas med. Har några idéer till kort men saknar några stämplar till dem så jag hoppas kunna hitta dem där!

//Ewonne