söndag 17 juni 2007

Nu börjar man bli människa igen ;)

Var på firmafest i fredags! Det var jätteroligt men det är väl för konstigt att det ska ta så många dagar att bli människa igen??? Förstår inte alls varför?
Men jag hade kul i fredags, vi var på en gård utanför Katrineholm som heter Åtorp Gård. Där började vi med att ha femkamp. Första grenen var yxkastning och jag lyckades träffa måltavlan en gång, annars var jag över den de andra två gångerna. Sedan gick man vidare till lerduveskytte och det tyckte jag var riktigt roligt... Träffade 2 duvor av 3!!! Inte illa för en nybörjare, eller så var det bara tur ;) Men det var lättare att träffa rörliga mål än stillastående märkte jag på nästa gren som var prickskytte med salongsgevär, där lyckades jag bara träffa 3 av 5 :( Sedan gick man vidare till att köra crosskart och det var också kul! Man fick köra ett par varv på en bana och så tog de tid på det... Kom tvåa i vårt lag! Till sist kom det minst roliga, att köra en bobcat på en snitslad bana! En bobcat är en liten grävmaskin och sådana har man ju inte kört allt för ofta, så det var väl den grenen som gick sämst för mig!
Vårt lag vann inte by the way, men vi hade roligt iaf :)
Sedan fick vi mat, helstekt vildsvin med potatissallad. Faktiskt riktigt gott, det lilla jag smakade av det vill säga.... Jag kan vara lite kinkig med maten ibland allrahelst kött som jag inte själv tillagat. Sedan var det bara socialt umgänge och dans för de som ville det. Men allt som allt var det en rolig fest!

Jag blev färdig med den LO som jag hade problem med tidigare i veckan där jag inte visste vad jag skulle scrappa om till CSS, men jag hann inte lägga upp den som tävlingsbidrag innan tiden gick ut! Lite synd för jag blev ganska nöjd med den trots allt!
Men ni får se den här!

Kan bara säga att det var inte lätt att ta denna bilden!
Ni som känner mig kanske förstår att det tog
ganska mycket viljestyrka för att klara av att ta den!

2 kommentarer:

Mette sa...

Usch och fy för spindlar! :(
Men layouten är jättefin!

Kram
Mette

cattis sa...

Nää fy för spindlar...Men LO´n var superläcker!