måndag 21 september 2009

Men hallååå....

Jag är ju sanslöst usel på att uppdatera bloggen!!! Men här kommer i alla fall en layout som har stått färdig i över en vecka och bara väntat på att bli fotograferad, idag gjorde jag då slutligen det och kan visa upp den! Den svarta rosetten som sitter på layouten fick jag dock sätta på innan jag fotograferade layouten eftersom den gröna som satt där från början är helt totalt spårlöst försvunnen... Är det någon som vågar slå vad om att det är någon av katterna som fått bort den och nu antingen ätit upp den eller gömt den på något konstigt ställe?? Så tror jag det är iaf!

I lördags var jag då på pysselträff i Kolbäck! Det blir mycket fniss, skratt och skvaller när man samlas på sådana där tillställningar! Skillnaden från de andra gångerna var väl att jag faktiskt fick gjort lite denna gång, MEN jag hade inte så mycket med mig hem. För först scrappade jag en bild på sötaste lilla Kajsa, Tettizens dotter och den layouten fick följa med henne hem. Sen scrappade jag bröllopsbilder på DrAnnika och hennes man och den layouten fick åka med henne hem! De har dock lovat att fotografera dem till mig, så jag kan visa upp dem sen. :)
Ett bokmärke som var till en utmaning fick jag med mig, fast det har jag inte fotograferat så det får komma lite senare... Inte nog med det, sen påbörjade jag ytterligare en layout (tro det eller ej) men den är inte riktigt klar än så den kommer väl att visas upp någon gång i framtiden vad det lider.

Idag håller jag på att förbereda för fullt, i morgon är det nämligen premiär för mig som kursledare på ABF... Jag ska hålla i en Scrapbooking-kurs för nybörjare och jag undrar i mitt stilla sinne vad i hel**te jag tänkte på när jag tackade ja till det! Jag som nästan kräks innan jag ska prata inför folk, ska nu stå och prata inför en hel drös... Flera gånger dessutom!
Men det som inte dödar, härdar och nu hoppas jag bara att det ska gå bra iaf!

Oj... Det här blev lite långt nu kanske, men det blir väl lätt så när man inte uppdaterat på länge ;o)

13 kommentarer:

Mella sa...

Verkligen en jättefin LO! :D

Mallan sa...

Otroligt fin Lo!

jacque4u2c sa...

BRAVO!!!!!!!! Just stunning!!!!!

Willea sa...

Nämen åh! Den här är så vacker så jag får rysningar!!

Lilo sa...

Den här var värd att vänta på! =) Jättefin!!! Visst är det kul att scrappa åt andra ibland? Jag gillar också det. Hoppas det går bra för dig att hålla kurs! Vilket jag förstås tror att det gör.

Pia sa...

woooow så flot og lækkert layout, så skønne detaljer og farver

Daniel Askeland sa...

Jeg har bare tre ord til deg:

DU. ER. DYKTIG!

Malin ~ Lillpiga sa...

Men helvete vilken apsnygg layout!!! Jag DÖR!!

LillBlomman sa...

Hu, så länge sedan jag kikade in! Vacker lo så man dånar! Du kommer att klara kursen perfekt, tänk att det är ju du som kan det här:) Kramar!

Monique sa...

The translation is terrible, but I understand you had a good time!! I adore your layout!!!! TFS!!

Anonym sa...

`WoW` Ewonne this is totally `GOOOOOOOOORRRRRRRRRGGGGGGGGGGEOUUUUUUS`..I love those Chandaliers..TFS
Enjoy the rest of your Day:)x

Jozebelle sa...

Jag säger bara waooooooooowwww
Så läcker
Min dotter gillade den massor med!!!!

Kram
Ann-Marie

catz sa...

omg....this is drop dead gorgeous, one of my favs.....wowieeeeeeeeeeeee