torsdag 28 augusti 2008

Jag kan inte använda...

lila så det blir snyggt!!! Hade ett riktigt fint papper från Prima som var övervägande lila som jag tänkte kunde bli ett snyggt kort, men det blir helt enkelt inte bra! Vet inte vad som är så fel, om ni har lösningen får ni gärna berätta den, för jag vill kunna använda lila eftersom jag tycker det är en väldigt fin färg. Ni får se kortet, men enbart för att jag hoppas att jag kan få några tips från er om vad jag kan göra!!!

I just can't use purple in a good way when I create! Had a gorgeous paper from Prima that was purple and I really wanted to use it so I thougth that I would make a good looking card, but it weren't. Don't know what's so wrong with it!
You'll get to see it but only because I'm hoping that someone can tell me what it is about it that looks so wierd!!! I'd be really happy if someone could!

Ni missar väl inte att om ca en vecka, närmare bestämt den 7 Sept så börjar skolan på Nook. En tre veckor lång tävling där priset är en gäst-DT plats och pengar att handla för inne i shopen!!
Det kommer att bli en superkul tävling så in och registrera er och tävla i de olika ämnena!!!

School starts on the 7:th of September at The Nook!!!! It's a three week long competition where you can win a guest-DT spot and some cash to spend in their shop!!! It's going to be so much fun, so don't hesitate to join in!!

//Ewonne

14 kommentarer:

LillBlomman sa...

Lila är lite knepigt tycker jag med! FAST jag tycker att du lyckats kanon! Vilken underbar lo med så många foton på! Gillar massor! Tack för alla söta ord, värmer!

Jessica sa...

Tycker kortet är sött, men vet precis vad du menar. Lila är även förmig en "omöjlig" färg :-/

mia.t sa...

Här inne har jag varit och sugit in din kreativitet många gånger! Ska bli bättre på att lämna små avtryck hädanefter ;)
Jag tycker du lyckats bra med den lila färgen. För min del blir det mest lila vid påsk...ihop med gult och limegrönt (och en liiiten gnutta rosa).
//mia

Nita sa...

Jag tycker precis som du och de andra som skrivit före mig att lila är en svår färg. Jag tycker du lyckats riktigt bra. Kanske nån svart detalj nånstans? äsch jag vet inte *s*
Jättefint är det som det är;)

Wildärtan a.k.a. paltn sa...

Alltså.. vad är det du inte är nöjd med???

Örnen sa...

Hade jag skapat det kortet hade jag varit supernöjd!!! Kan med andra ord inte komma med några tips om ´hur det ska bli bättre....

ScräpEmma sa...

Jag tycker det är ett superläckert kort!!! Om jag alls skulle ändra nåt på det, eftersom du nu efterlyste nya infallsvinklar, så skulle jag nog ändra färgen på blombladen...alltså de gula. Visst går lila och gult bra ihop, men det blir lite touch av påsk...eller Löfbergs Lila *s*

Liza sa...

Jag pysslar inte gärna i lila heller. Det är en så pass skrikig färg att man behöver mycket lite. Tycker jag då.

Men ditt kort är fint! Men jag skulle nog som sagt matta det lila med svart eller nåt. På nåt sätt.

Svamlig på hög nivå. :D

BellaMio sa...

Tycker visst det att du kan scrappa i lila!!

Föresten du har en award att hämta hos mig!

Tack för inspirationen!

Lilo sa...

Kortet var ju fint! Men jag håller med dig... lila är oerhört svårt! Och att använda det på layouter, hua! Minns fortfarande med fasa när jag blev tvingad till det på Stellas.se. Det var INTE lätt!

Jeanette sa...

Gud vilket fint kort! Vilka härliga färger och detaljer. Kommer studera det ett tag till. Gillar det jättemycket. Du har kommit att bli en av mina favosidor. Är det OK att länka till dig? Kram Jeanette

Malin sa...

Jag har inga bra tips att ge när det gäller lila, men ditt kort blev ju jättefint!
jag använder aldrig lila, tycker den färgen är SÅ svår!!

Muffin sa...

Är det månne så att självkritiken är lite för stor? Jag tycker det är fint! Har själv kört med en inte alltför skrikig lila i kombination med guld och benvitt, det har blivit ganska fint. Nina gjorde ett helt monokromatiskt i lila en gång, kika på hennes blogg efter det (det var ganska länge sedan) för det var riktigt läckert. Är rädd att jag inte hinner ditt bloggparty, men jag har inte helt gett upp hoppet ännu.
Kram!

Anna sa...

Men oj oj nu är du verkligen hård mot dig själv! Det här var ju fantastiskt vackert, tycker jag! Och jag tycker inte ens om färgen lila, så då har du verkligen lyckats! :D

kram
Anna