lördag 6 december 2008

Jag kan inte scrappa just nu....

det går bara inte, så nu lägger jag ner alla tankar på att göra det också! Så får vi se om och när det kommer att gå igen!
Har även sagt upp mig som DT medlem hos Nook eftersom jag inte klarar av det just nu. Det känns jättetråkigt eftersom deras kit var jättefina, men det blir inte alltid som man tänkt sig.
Jag har så mycket att göra på jobb att jag inte har någon ork kvar till sånt som jag tycker är kul och därmed försvinner inspirationen också, men förhoppningsvis kommer den tillbaka.

Jag har lite gammalt dock som jag kan uppdatera bloggen med lite då och då. Här kommer ett litet julkort som jag gjorde för Inkidos räkning!


//Ewonne

8 kommentarer:

Hilde Aaslund aka Scoobie sa...

Håper du finner tilbake til din mojo! Du har inspirert oss så mye på the Nook, trist at du forsvinner.

Bruk adventstiden og julen til å "finne deg selv", OK?

Kramar

Emma sa...

Supersnyggt kort!!!

Fokusera på annat, och ta hand om dig och de dina, kanske lite extra så här i advents- och jultid.
Jag hoppas det snart lugnar ner sig på jobbet, så du har tid att vila upp dig på alla sätt och vis.

Ser fram emot när du scrappar igen, för visst är jag övertygad att det kommer tillbaka :) Låt det bara ta den tid det tar!!

Kramar!!!

Jozebelle sa...

Hejsan

vad trist att du inte har någon lust! Passa på att göra annat nu då, gå på bio, läsa, mys med kompisar och gör massor av det du tycker om att göra, umgås med dom du gillar så känns det snart bättre.

Ett försenat Grattis till förlovningen.

Kramizar Ann-Marie

Ulrika aka LillBlomman sa...

Åh vad jobbigt vännen! Lider verkligen med dig! men det går inte att scrappa utan lust och med press. Kanske du kan hitta tillbaka till glädjen om du får vara lite kravlös ett tag. Ta hand om dig nu, många kramar!

Anonym sa...

Men så tråkigt att höra! Hoppas att inspirationen snart kommer tillbaka, alla har vi våra svackor. Kortet är jättefint!

Kramar

Anonym sa...

Hoppas att du får tillbaka lusten, så småningom! Du är en fantastisk inspirationskälla och en ytterst söt tjej - keep in touch will ya?!

Muffin sa...

Jättesnyggt!
Det går upp och det går ner - inspirationen kommer tillbaka! Vila dig lite från scrappandet, det är ju ingen panik! Man ska ju bara pyssla när det är roligt och lustfyllt!
Kram på dig!

E sa...

Tråkigt att du inte har någon inspiration och alldeles för mkt runt om kring dig just nu. Men strunta i scrappandet ett tag, suget kommer tillbaka ska du se. Vet precis hur det känns har haft en svacka i flera månader från att ha scrappat näst intill varje dag, så bara gick det inte att få fram något pga att jag inte mådde bra av olika anlidningar och jobbade för mkt. Men nu har allt ordnat upp sig igen och inspirationen kom tillbaka med full kraft:)Kikar in här och tittar på allt fint du gör och händer inget nytt på bloggen finns det så mkt "gammalt" att inspireras av!
Hoppas du får en härlig jul!